You are here
Home > Podcasts >

Huddle Up DK Podcast #62

Så er podcast nr. 62 ude, hvor Toke Gerding Jensen blandt andet diskuterer Tony Romos mulige klubber fra 2017 og frem, Jared Goff som starter i Los Angeles og meget mere. Fuld programplan:

Programoversigt:

00:30: Hvor ligger Tony Romos fremtid efter Dak Prescott har overtaget starterjobbet hos Dallas Cowboys?

25:39: Årets topvalg i draften, Jared Goff, er blevet udnævnt som ny startende quarterback hos Los Angeles Rams. Vi ser på hvilke forventninger vi skal have til ham i den resterende del af sæsonen.

34:06: Alshon Jeffery er blevet tildelt fire spilledages karantæne for brug af præstationsfremmende midler. Hvor står Chicago Bears uden ham i år – og fremadrettet? (Toke sagde, at det er efter week 13, at han kan være tilbage. Det er efter week 14)

46:37: Efter i søndags nok engang at have brændt både et field goal og et ekstra point har Minnesota Vikings cuttet Blair Walsh.

54:10: Running back Christine Michael er blevet waived af Seattle Seahawks og claimet af Green Bay Packers. Hvorfor kom han i overskud i Seattle og hvor store forventninger skal vi have til ham i Green Bay?

1:03:53: Vi ser frem mod Week 11 med et kig på bl.a. Seahawks-Eagles, Redskins-Packers og kampen i Mexico, Raiders-Texans.

 1,137 total views,  1 views today

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top