You are here
Home > Podcasts >

Huddle Up DK Podcast #59 – Trick or trade + Andreas Knappe

Halloween står for døren og da årets tradedeadline er på tirsdag, kaster vi os derfor ud i en omgang “Trick or Trade”, hvor vi kommer med vores bud på nogle trades vi kunne se give mening. Vi vender derudover nogle aktuelle nyheder, herunder Arian Fosters karrierestop, og ser nærmere på det spændende kampprogram, der venter her i Week 8, inden vi slutteligt runder ugens 2017-draft prospect – det bedste bud på en dansker i NFL – OT Andreas Knappe fra UConn.

Programoversigt:
0.50: Arian Foster har indstillet karrieren
7.45: Kicker Josh Brown er blevet sat på Commissioner’s Exempt List og fyret af Giants, efter at han har erkendt et misbrug af sin ekskone.
11.05: Denver Broncos’ running back C.J. Anderson er blevet knæskadet og kan i værste fald være færdig for sæsonen.
16.50: Inden tradedeadline på tirsdag, har Patriots handlet sig til linebacker Kyle Van Noy hos Detroit Lions, og sendt tight end A.J. Derby til Denver Broncos.

28.05: Trick or trade! Vi kommer med nogle mulige trades, der involverer spillere som bl.a. Torrey Smith, Joe Thomas, Joe Staley, Cameron Wake og Sheldon Richardson, vurderer om det er trades, der giver mening eller ej.
29:00: Bengals’ OT Jake Fisher til Texans
38.40: 49ers’ WR Torrey Smith til Packers
43.15: Seahawks’ WR Paull Richardson til Buccaneers
48.25: Broncos’ EDGE Shane Ray/Shaq Barrett til Cowboys/Colts/Steelers
54.15: Browns’ OT Joe Thomas/49ers’ OT Joe Staley til Seahawks/Giants/Vikings
1.05.15: Dolphins’ EDGE Cameron Wake til Steelers
1.11.55: Jets’ DE Sheldon Richardson til Colts

1.22.10: Vi ser frem mod nogle af de spændende kampe, der venter i Week 8, herunder divisionsopgør i AFC East (Patriots @ Bills), AFC West (Chargers @ Broncos) og NFC East (Eagles @ Cowboys)

1.49.55: Dansker i NFL? I vores kig på et 2017-draft prospect ser vi nærmere på det aktuelt bedste bud på en ny dansker i NFL, UConns offensive tackle Andreas Knappe. Vi ser på hans udvikling og vurderer om han har mulighed for at blive valgt i næste års draft.

 1,353 total views,  1 views today

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top