You are here
Home > Podcasts >

Huddle Up DK Podcast #58 – De positive overraskelser

Vi kaster i denne uge et blik på nogle af de hold, der har overrasket os positivt i løbet af de første seks uger af sæsonen, og ser bl.a. på hvad det er de har præsteret, som vi ikke havde forventet. Vi runder derudover de seneste nyheder – herunder Ben Roethlisbergers skade og quarterbackskiftet hos Jets – og ser frem mod Week 7.

Programoversigt:
0.50: Ben Roethlisberger har pådraget sig en knæskade og ventes ude i 4-6 uger. Hvor efterlader det Steelers i kampen om AFC North?
12.45: Hos New York Jets er det blevet meldt ud at Geno Smith vil starte på quarterback når holdet søndag tager imod Ravens. Hvad skal vi forvente af 2013-andenrundevalget når han atter er at finde under center?
20.35: Cleveland Browns’ head coach Hue Jackson har omtalt rookiequarterback Cody Kessler som “vores starter”. Vi ser på situationen i Cleveland og vender også Terrelle Pryors fornemme udvikling som wide receiver.
25.15: Miami Dolphins’ stærke safety Reshad Jones er røget ud for sæsonen med en skulderskade. Hvad betyder det for Dolphins’ i forvejen svære sæson?
32.05: Hårdt ramt af skader på running back, har Green Bay Packers handlet sig til Kansas City Chiefs’ Knile Davis. Hvad skal vi forvente af Davis i Packers-uniformen – og hvad er det der går galt for Packers’ angreb i øjeblikket?

De positive overraskelser:
40.20: Buffalo Bills
52.45: Dallas Cowboys
1.14.00: Washington Redskins
1.21.20: Atlanta Falcons
1.29.00: Minnesota Vikings

1.36.30: Vi ser frem mod de mest spændende kampe i Week 7, herunder opgøret mellem de to hold i ligaen der har færrest offensive turnovers, Vikings @ Eagles, og NFC West-opgøret mellem Cardinals og Seahawks.

1,023 total views, 1 views today

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top