You are here
Home > NFL >

Huddle Up-takt, Week 4: Cincinnati Bengals – Miami Dolphins

Thursday Night Football – kl. 2.25:
Miami Dolphins @ Cincinnati Bengals (3+)
Fjerde spillerunde sparkes i gang med et opgør mellem to 1-2-mandskaber. Dolphins har været i tre tætte kampe og burde reelt have tabt i søndags mod Browns, hvor tre brændte Browns-field goals hjalp Dolphins til at få kampen i overtid, hvor de sikrede sig sejren. Til gengæld kunne de let have taget sejren i første runde i Seattle – nederlaget til Patriots var der, første halvleg i betragtning, ikke meget at indvende mod, selvom de leverede et godt comeback efter pausen og med lidt held kunne have bragt kampen i overtid.

Bengals sejrede i første runde mod Jets, hvor de dog også let kunne have tabt, og har fulgt op med to nederlag på stribe mod Steelers og Broncos i nogle hårde kampe, hvor der i sidste ende ikke var noget at sige til, at Bengals tabte, selvom de i lange stræk fik ydet god modstand. Vontaze Burfict gør comeback i linebackerkæden til denne kamp, og det bør hjælpe et forsvar, der har tilladt 22+ point i alle tre kampe i år (noget de kun gjorde fire gange i 2015).

Offensivt har Bengals dog også haft sit at kæmpe med. Andy Dalton er, sammen med Cam Newton, NFLs mest sackede quarterback efter tre kampe, og efter en god kamp i første runde, hvor Dalton og A.J. Green sammen maltrakterede Darrelle Revis, har quarterbacken haft det svært mod Steelers og Broncos. Bengals har det dog stort set altid svært mod Steelers, så det var i sig selv ikke så overraskende, og Broncos’ pass rush er også stærkt. Beskyttelsen af Dalton kan vise sig afgørende når Mario Williams, Cameron Wake, Jason Jones og Ndamukong Suh står overfor Bengals’ linje. Der er dog håb for Bengals, der fik godt gang i Jeremy Hill i kampen mod Broncos, for Dolphins’ løbeforsvar rangerer som ligaens næstdårligste målt på tilladte yards – de 4,3 yards pr. carry og 2 touchdowns modstanderne har mønstret mod Dolphins er dog ikke i nærheden af at være dårligst i ligaen – og dertil kommer et særdeles fordelagtigt matchup mellem A.J. Green og Byron Maxwell.

Dolphins har sat 54 point på tavlen i de seneste to kampe, men har begået syv offensive turnovers i samme periode. Ryan Tannehill leverede en fremragende anden halvleg mod Patriots, men virkede også til at få let spil fra et Patriots-forsvar, der stort set holdt op med at spille. Mod Browns var der stærke glimt fra quarterbacken, men også to interceptions og en lost fumble. Løbeangrebet havde en anstændig kamp trods fraværet af Arian Foster, med bidrag fra både Jay Ajayi, Kenyan Drake, Isaiah Pead og Damien Williams, mens også Jarvis Landry fik bolden på løbespil et par gange. Adam Gase har måske ikke fået rettet op på Dolphins’ angreb, men han har fået sat lidt skik på det og Landry og DeVante Parker giver Tannehill et par gode mål. Beskyttelsen af Tannehill skal dog også være på plads til denne kamp, når Geno Atkins og Carlos Dunlap står klar til at jagte ham, og løbeangrebet kan få det svært mod et Bengals-forsvar, der kun har tilladt 3,7 yards pr. carry og i søndags holdt C.J. Anderson til blot 37 yards på 14 carries. Med Burfict tilbage bliver det ikke lettere at finde succes mod defensiven, der endnu ikke har tilladt et touchdown på jorden. Med dét Bengals viste på kasteforsvaret mod Broncos, er der dog håb for Tannehill.

På hjemmebane er der ingen vej udenom at Bengals har favoritværdigheden, og der er ikke tvivl om at det også er Bengals, der har mest at have et slutspilshåb i i denne sæson. Et nederlag hér vil dog gøre det til en svær opgave at nå slutspillet for sjette sæson på stribe. Dolphins kan sagtens ende med at drille Bengals – især hvis pass rushet kan presse Dalton – og mens jeg ikke vil afvise at gæsterne tager sejren (hey, det er jo en Primetime-kamp), kan jeg ikke få mig selv til at skyde på det.

Jeg er elendige 0-3 indtil nu på mine bud på torsdagskampe, så… tillykke med sejren Dolphins.

Miami Dolphins 17 @ 24 Cincinnati Bengals

 2,362 total views,  1 views today

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top