You are here
Home > NFL >

Rosteranalyse 2016 – AFC West

Vi er nået til syvende del af vores rosteranalyse, hvor vi denne gang retter blikket mod AFC West. Divisionen bød sidste år på flere stærke hold, anført af de senere Super Bowl-mestre fra Denver Broncos, men selvom de kunne løfte Lombardi-trofæet for godt syv måneder siden, ligner Broncos bestemt ikke forhåndsfavoritterne i denne sæson – end ikke i divisionen, hvor året kan være kommet for Raiders til at vende tilbage til slutspillet for første gang siden deres Super Bowl-nederlag i 2002-sæsonen.

 

[otw_shortcode_info_box border_type=”bordered” border_color_class=”otw-red-border” border_style=”bordered” shadow=”shadow-inner” background_color_class=”otw-silver” icon_type=”general foundicon-plus” icon_color_class=”otw-red-text”]Til rosteranalysen har vi kastet os over samtlige 32 mandskaber i en stor analyse af holdenes spillermateriale. For alle 32 hold har vi lavet et bud på et endeligt roster, og placeret hver enkelt spiller i én af følgende kategorier:

Best at Position

Elite

High Quality

Above Average

Average

Below

Average

Unknown

Poor

‘Best at Position’ er den spiller på hver enkelt position (to på WR og CB) vi vurderer til at være ligaens bedste; på forsvaret har vi dækket både 3-4- og 4-3-front sevens ind ved at vælge en DE og OLB til begge systemer, foruden NT (0-/1-tech), 4-3-DT (3-tech), samt en ILB (3-4-ILB/4-3-MLB).

Rookies kan vi selvsagt ikke grade på NFL-niveau da de aldrig har spillet ét eneste snap. Vi har i stedet brugt vores rangeringer fra 2016-draften – en spiller vi gradede til første runde er placeret i ‘Above Average’; en spiller vi gradede til andendagen (2.-3. runde) er placeret i ‘Average’ og en spiller vi gradede til tredjedagen (4.-7. runde) er placeret i ‘Below Average’. En spiller vi havde en undraftable grade på er placeret som ‘Poor’. Ved en spiller vi ikke har haft gradet, er den runde spilleren er valgt i blevet brugt (en ikke-gradet undrafted spiller har vi placeret i ‘Unknown’).

For at vi i sidste ende kan ende med en samlet grade på de enkelte holds rosters, har vi til analysen tildelt hver enkelt kategori en pointtotal – Best = 11, Elite = 10, High Quality = 8, Above Average = 5, Average = 3, Below Average = 1, Unknown = 0, Poor = -3. Efter hver gennemgang af et hold er angivet den gennemsnitlige spillergrade for holdet (bemærk: Vi vil ikke foregive at vide noget som helst om long snappers, så de er alle sat som Unknown og ikke talt med; derudover har vi ved enkelte hold angivet flere end 53 spillere, grundet skader/karantæner. Spillere der er ude for hele sæsonen kan godt være gradet, men deres grade er ikke talt med i udregningen).

Foruden den gennemsnitlige spillergrade har vi forsøgt at finde frem til en samlet holdgrade, der siger mere om hvad man skal forvente af et hold – her vægtes startere højere end reserver, ligesom vi har inddelt de enkelte enheder i fire tiers (Tier 1 = QB; Tier 2 = OL, IDL og EDGE; Tier 3 = WR, RB, TE/FB/H-Back, LB og DB; Tier 4 = ST), der vægtes forskelligt.

Uagtet at nogle hold bruger to TEs eller en FB ofte, har vi – for at opnå kontinuitet – brugt 3 WR, 1 TE, 1 RB som det offensive udgangspunkt. På forsvaret har vi, af respekt for nickelformationens vigtighed, valgt at angive 12 spillere som startere, således at nickelbacken også tælles med som en starter.[/otw_shortcode_info_box]

Med Peyton Mannings karrierestop og afskeden med et par defensive profiler, står Broncos svækket forud for 2016-sæsonen, hvor de skal forsøge at forsvare Super Bowl-titlen fra sidste år. Raiders og Chiefs ligner favoritterne i divisionen efter begge over de seneste år har fået styr på deres rosters, og i Raiders’ tilfælde også deres capsituation, mens Chargers er et wild card, med nogle dygtige spillere på vigtige positioner, men mange ukendte kort.

 

Denver Broncos:

Denver Broncos - 2016 rosteranalyse

Styrker:

I en tid hvor quarterbackspil er vigtigere end nogensinde, var det en artig overraskelse at se Denver Broncos gå hele vejen til en Super Bowl-sejr til trods for at deres quarterbackspil var det vel nok dårligste i ligaen i 2015. Peyton Manning ramte muren hårdt, og mens Brock Osweiler kortvarigt lyste op, falmede han igen hurtigt og måtte tage plads på bænken, da Manning vendte tilbage og var under center i holdets playoff-run.

Det var de go’e gamle dyder, der sikrede Broncos Vince Lombardi-trofæet. Et af de bedste forsvar i nyere tid førte an og løbeangrebet gjorde sit, uden for alvor at skille sig ud.

Og meget tyder på at det er på samme måde Broncos skal finde succes i år. Forsvaret er i hvert fald fortsat uhyre stærkt. Under ledelse af ligaens vel nok bedste defensive koordinator, Wade Phillips, kan Broncos atter sende en fantastisk defensiv på banen. 10 af de 12 defensive startere vi har listet, har vi gradet til Above Average eller bedre. To mand, edge rusher Von Miller og cornerback Chris Harris Jr., har vi som de bedste på deres position (Harris som én af to cornerbacks), mens fem spillere er listet som High Quality.

Især kasteforsvaret ser uhyre stærkt ud. Pass rushet har Miller og DeMarcus Ware (High Quality) som de to primære spillere, men også begge backups, Shane Ray og Shaq Barrett, er solide spillere, som vi har listet som Average. I det bageste forsvar er alle fem startere Above Average eller bedre, mens vi har to reserver, cornerback Kayvon Webster og rookiesafety Justin Simmons, til Average eller bedre. Webster kan åbne sæsonen som starter, mens Talib afsoner karantæne – Talib er ikke suspenderet endnu, men ventes at blive det; spørgsmålet er blot, om der kommer en afklaring inden sæsonstart.

Den defensive front har mistet Malik Jackson, men har i Derek Wolfe og nose tackle Sylvester Williams fortsat to stærke spillere, mens rookie Adam Gotsis (Average) kan ende med at presse Jared Crick for starterjobbet på den end-position, der er spørgsmålstegn ved efter Jacksons skifte og Vance Walkers sæsonafsluttende skade.

Offensivt vil løbeangrebet formentlig komme i fokus i år. C.J. Anderson har på 338 carries hidtil i karrieren snittet fine 4,8 yards pr. carry (4,7 i snit over hver af de seneste to sæsoner) og ligner for nu den utvetydige starter foran rookie Devontae Booker og Ronnie Hillman. Anderson er et godt fit i Gary Kubiaks zoneblokeringssystem, og kan kasteangrebet, hvor Broncos i Emmanuel Sanders (High Quality), Demaryius Thomas (Above Average) og Bennie Fowler (Average) har en solid trio, levere varen, kan det give mere plads til Anderson.

 

Svagheder:

Kasteangrebet afhænger dog i meget høj grad af quarterbackpositionen, og her er der et stort spørgsmålstegn. Stik mod al forventning gennem det meste af offseason har sidste års syvenderundevalg, Trevor Siemian, taget starterjobbet foran et tidligere førsterundevalg i Mark Sanchez og Broncos’ førsterundevalg fra i år, Paxton Lynch, som holdet sendte et fjerderundevalg til Seahawks for at handle sig op efter. Siemian har endnu ikke forsøgt et kast i en betydningsfuld kamp, men er altså ikke desto mindre manden der skal overtage fra Peyton Manning. Han har over de seneste måneder vist sig som den mindst dårlige løsning for Broncos, men vi har ikke noget belæg for at gøre andet end at vurdere ham som Unknown, mens vi har både Sanchez og Lynch gradet til Below Average (vi havde en tredjedagsgrade på Lynch, så selvom han var et førsterundevalg får han altså denne lave grade).

Viser Siemian sig i stand til at flytte angrebet og undgå de turnovers han havde for mange af i college – flere interceptions (11) end touchdowns (7) i sin sidste collegesæson hos Northwestern – kan han let overgå den grade vi har givet ham, men det er svært at være optimistisk omkring hans chancer set over hele sæsonen, og alt til trods ligner det et spørgsmål om tid, før Lynch bliver sendt i aktion. Uanset hvad står den vigtigste position i football som den suverænt største bekymring for Broncos i år, og mens det også haltede spillemæssigt sidste år med Manning, havde han andre kvaliteter, der kunne komme holdet til gode, i kraft af sin rutine og evne til at læse spillet, og dét kan Siemian/Lynch ikke leve op til.

Også den offensive linje giver anledning til nogle dybe panderynker. Vi kan godt lide Russell Okung på left tackle, men han kommer med nogle skadesbekymringer, og derudover har vi ikke én eneste starter på linjen gradet bedre end Below Average, mens rookieguard Connor McGovern er den eneste backup, vi har som Average. Det er bekymrende for beskyttelsen af Siemian, og det er bekymrende for Andersons udsigter til at få plads at løbe på. Hvis linjen ikke kan give nogle af de to ting, hænger endnu mere på forsvaret.

Og forsvaret er blevet svækket i forhold til sidste år. Malik Jackson (som vi gradede som Elite i vores gennemgang af Jaguars) er blevet erstattet af Jared Crick, som vi har til Below Average, og selv hvis Gotsis overtager, er det en spiller med en Average-grade. I linebackerkæden er Brandon Marshall en stærk spiller på indersiden, men Danny Trevathan er væk og bliver erstattet af Todd Davis, som vi også har til Below Average. Dybden på den position udgøres samtidig af to ukendte kort og en uimponerende Dekoda Watson.

 

Gennemsnitlig spillergrade: 2,981

Samlet holdgrade: 2,994

 

Kansas City Chiefs:

Kansas City Chiefs - 2016 rosteranalyse

Styrker:

Andy Reid har hurtigt fået rettet op på det Chiefs-mandskab, der i 2012 fik færrest sejre i ligaen med en record på 2-14. 11, 9 og 11 sejre, tre andenpladser i AFC West og to slutspilsdeltagelser, er det blevet til i Reids første tre sæsoner som cheftræner, men nu er jagten gået ind på divisionstitlen i en ganske åben division.

Og Chiefs har masser af grund til at have troen på at i år kan blive året hvor de går til tops. Forsvaret har hvert år siden 2013 rangeret i top 5 i tilladte point, og det ligner igen i år en stærk enhed. Kun to startere, inside linebacker Ramik Wilson og cornerback Phillip Gaines, har vi gradet dårligere end Average, og Gaines presses bagfra af rookie KeiVarae Russell som vi havde en andendagsgrade på i draften i år. Resten af det bageste forsvar er dog også godt besat med to High Quality-spillere i den franchise taggede safety Eric Berry og sidste års Defensive Rookie of the Year, cornerback Marcus Peters, og i linebackerkæden er Derrick Johnson en stærk mand i midten, mens Tamba Hali og Justin Houston er glimrende pass rushers fra ydersiden. Houston åbner dog sæsonen på PUP-listen, og det er ikke givet at han overhovedet kommer i aktion i år, men Dee Ford er en spændende erstatning. Vi har ham kun gradet til Average, men det vil ikke overraske os hvis han overgår den grade.

På den defensive linje har vi nose tackle Dontari Poe og end Jaye Howard gradet til Above Average. Allen Bailey og backup, rookie Chris Jones, er begge gradet til Average, og de to vil sammen med Howard kunne udgøre en fin rotation på ydersiden.

På angrebet er løbeangrebet den store styrke. Selv efter Jamaal Charles gik ned med en skade sidste år formåede Chiefs at fastholde god produktion på jorden med først Charcandrick West og siden Spencer Ware. Nu er Charles (High Quality) tilbage, mens Ware (Above Average) indtager jobbet som førstereserve, og West (Average) sikrer yderligere fin dybde på positionen. De har samtidig i fullback Anthony Sherman (High Quality) en dygtig lead blocker. Chiefs førte ligaen i rushing touchdowns med 19 sidste år og var nummer tre med 4,7 yards pr. carry. Med Charles, der har et karrieresnit på 5,5 yards pr. carry – det klart højeste af en running back i Super Bowl-æraen – tilbage, og den gode dybde, er det svært ikke at have store forventninger til løbeangrebet i år.

Kasteangrebet er bestemt ikke den største styrke for Chiefs, men med blot syv interceptions i sidste sæson, rangerede holdet som det bedste i den kategori, og kun Patriots havde færre turnovers i sæsonen. Alex Smith er ikke en world beater, men han gør sit job på fin vis, og får fordelt boldene til sine pass catchers, hvor tight end Travis Kelce (Elite) og wide receiver (Jeremy Maclin) fører an. Chris Conley og Albert Wilson giver yderligere et par våben, og mens vi har Wilson gradet til Below Average, passer han fint til Smith og kan godt ende med at levere bedre produktion end vores grade angiver.

 

Svagheder:

Der er noget upside i kasteangrebet, men der er nogle begrænsninger, der kan sætte en kæp i hjulet for Chiefs mod de bedre hold. Her hjælper det bestemt heller ikke at den offensive linje lader en del tilbage at ønske. Topvalget i 2013-draften, Eric Fisher, er endelig begyndt at vise nogle fremskridt og har fået forlænget sin aftale i denne offseason, men vi kan stadig ikke få os selv til at gå højere end Below Average på ham, og kun right tackle Mitchell Schwartz, der er hentet hos Browns i free agency, har vi gradet bedre end Average. Vi har ham så til gengæld også gradet som den bedste right tackle i ligaen. Center Mitch Morse er den eneste anden starter vi har som Average i enheden. Dybden lader også en del tilbage at ønske med to backups gradet som Poor.

Forsvaret kommer ikke med de store bekymringer, men usikkerheden om Justin Houstons helbred stikker ud. Houston har igennem flere sæsoner været blandt ligaens allerbedste 3-4-outside linebackers i kraft af sit komplette spil, og mens Dee Ford ikke er uinteressant, er han en nedgradering fra Houston, og Frank Zombo og rookie Dadi Nicolas er derefter de umiddelbare reserver. Vi har en Average-grade på Nicolas, men han er rookie, og vi skulle ikke have været meget lavere på ham i draften, før han ville have været gradet som Below Average.

På cornerback er Marcus Peters fantastisk, men ingen anden spiller på positionen har vi gradet bedre end Average. Steven Nelson er dygtig i slotten, men har sine begrænsninger, og på den anden yderside er det altså enten en rookie i KeiVarae Russell eller Phillip Gaines, der vil tage starterjobbet. Skulle Peters gå ned med en skade, ser det ganske skidt ud. Kenneth Acker, der blev hentet i en trade hos 49ers for nylig, kan også kæmpe om spilletid, men er heller ikke startermateriale.

 

Gennemsnitlig spillergrade: 2,830

Samlet holdgrade: 3,589

 

Oakland Raiders:

Oakland Raiders - 2016 rosteranalyse

Styrker:

Flere hold i ligaen har i disse år gang i store genopbygningsprojekter, og mens Browns’ projekt ligner det største i nyere NFL-historie, så kan de kigge i retning af Oakland – byen hvor Paul DePodesta var med i Moneyball-projektet hos Oakland Athletics – og se, at det kan lade sig gøre at starte fra bunden og med et struktureret arbejde, få stablet et konkurrencedygtigt mandskab på benene.

General manager Reggie McKenzie overtog et franchise på grænsen til at ligge i ruiner efter Al Davis’ død. Capsituationen var horribel og det krævede et par år at få styr på cappen og for alvor tage hul på genopbygningen. Stærke drafts over de seneste år og nogle spændende free agent-signings har sikret, at Raiders nu står med dét, vi har gradet som det stærkeste roster i AFC West.

Det starter på angrebet, hvor vi har otte af elleve startere, foruden fullback Marcel Reece (der er ude med karantæne i de første tre uger af sæsonen), gradet til Above Average eller bedre, mens de øvrige tre alle er gradet som Average. Den offensive linje fører an med en fremragende interior, hvor vi har ligaens bedste left guard i Kelechi Osemele og to High Quality-spillere i center Rodney Hudson og right guard Gabe Jackson.

Den stærke linje giver gode betingelser for løbeangrebet, hvor Latavius Murray (Above Average) skal forsøge at bygge videre på sin fine gennembrudssæson fra sidste år, hvor han løb for 1066 yards og seks touchdowns. Med et succesfuldt løbeangreb vil presset blive taget lidt af quarterback Derek Carrs skuldre og give ham bedre muligheder for at tage det næste skridt. Carr havde en lovende 2015-sæson med 3987 yards, 32 touchdowns og 13 interceptions. Han har en god gruppe af pass catchers omkring sig med sidste års førsterundevalg Amari Cooper (High Quality) og det tidligere 49ers-førsterundevalg Michael Crabtree (Above Average), der ovenpå flere dårlige sæsoner, viste sig som en god free agent-signing sidste år, som de to vigtigste våben. Seth Roberts og tight end Clive Walford er begge lovende spillere, og fjerdereceiver Andre Holmes har også vist flashes i løbet af karrieren, og fuldender et angreb med masser af upside.

På forsvaret står Raiders også med flere stærke kort. De ramte plet i 2014-draften med valget af Khalil Mack, der har vist sig som en glimrende pass rusher i sine første år, og mens vi forud for sidste års draft ikke havde god fidus til Mario Edwards Jr., må vi erkende, at han havde en glimrende rookiesæson. Aldon Smith har ligeledes været produktiv gennem sin karriere på ydersiden.

I sidste års free agency-periode fik holdet tilføjet en stærk mand i midten af den defensive linje i Dan Williams, og dette års free agency har budt på yderligere nogle High Quality-spillere i strongside linebacker Bruce Irvin, cornerback Sean Smith og free safety Reggie Nelson, mens også førsterundevalget Karl Joseph på strong safety står foran en stor rolle i år.

 

Svagheder:

Dybden er en bekymring på den offensive side af bolden, hvor Andre Holmes og Marcel Reece er de eneste reserver, vi har gradet til Average eller bedre. Derudover er angrebets manglende rutine umiddelbart dét, der udgør den største risiko for en skuffende sæson. Der er mange unge spillere på angrebet, så når det hele spidser til kan manglende erfaring med den slags situationer blive udslagsgivende.

Forsvaret har som nævnt nogle stærke pass rushers, men defensive end-positionen er svækket i den første del af sæsonen. Aldon Smith er ude med karantæne minimum indtil november, og efter Mario Edwards Jr. overkom den nakkeskade, der sidste år satte hans karriere i fare, er han i øjeblikket ude med en hofteskade, der ventes at koste ham mindst den første måned af sæsonen. Det efterlader tvivlsom dybde på ydersiden, hvor Denico Autry (Average) eller James Cowser (Unknown) vil tage over, medmindre man rykker andenrundevalget Jihad Ward (Below Average – vi havde blot en syvenderundegrade på ham) ud på ydersiden, fremfor at lade ham starte på defensive tackle, som de foreløbige meldinger går på.

På slot corner har vi god fidus til T.J. Carrie, men noget overraskende har 2013-førsterundevalget D.J. Hayden, et kolossalt bust hidtil i karrieren, tilsyneladende passeret Carrie i kampen om jobbet, og det giver i hvert fald os anledning til bekymring på Raiders’ kasteforsvars vegne.

I linebackerkæden er Bruce Irvin et stærkt kort, men Ben Heeney i midten og weakside linebacker Malcolm Smith, samt deres reserver, har vi alle gradet til Average eller værre – og kun Smith har kunnet nå en Average-grade.

Sluttelig kan vi ikke ignorere head coach-positionen. Vi er ganske enkelt ikke fans af Jack Del Rio, og kombinationen af Del Rio og den manglende rutine, kan risikere at blive afgørende for Raiders’ slutspilschancer. Spiller for spiller har de holdet til at kæmpe med om divisionen, men er træneren og de ydre omstændigheder også på plads?

 

Gennemsnitlig spillergrade: 3,226

Samlet holdgrade: 3,936

 

San Diego Chargers:

San Diego Chargers - 2016 rosteranalyse

Styrker:

Tre spillere på Chargers’ mandskab har vi gradet til High Quality, og to af disse er omdrejningspunkterne i holdets kasteangreb. Quarterback Philip Rivers er en kriger på banen, der år efter år har båret holdet, og efterhånden bliver overset fordi holdet omkring ham har ladet meget tilbage at ønske over de senere år. Uden Rivers ville situationen dog være markant værre, og han er uundværlig for holdet i jagten på oprejsning ovenpå sidste års skuffende 4-12-record.

Rivers har nogle gode våben at kaste til med wide receiver Keenan Allen (High Quality) som bedste mand. Allen missede otte kampe i sidste sæson og hhv. én og to kampe i sine første to år i ligaen, men inden sin sæsonafsluttende skade i 2015, havde han gang i en fremragende sæson. I otte kampe blev det til 67 catches, 725 yards og fire touchdowns. Travis Benjamin (Above Average) er kommet til i free agency og erstatter pensionerede Malcom Floyd, mens tight end Antonio Gates (Above Average) fortsat spiller på et højt niveau. Han har 17 touchdowns over 27 kampe i de seneste to sæsoner. Rookie Hunter Henry blev samlet op i anden runde af draften og erstatter Ladarius Green, der skiftede til Steelers i free agency.

I slotten er Stevie Johnson skadet og ude for sæsonen, men Dontrelle Inman ligner en noget nær fuldgod erstatning, og mens running back Danny Woodhead ikke nødvendigvis får meget ud af det når han løber med bolden, er han en glimrende pass catcher, som hans 80 catches for 755 yards og seks touchdowns sidste år vidner om.

På forsvaret er der lovende takter i pass rushet. Melvin Ingram og Jeremiah Attaochu har vi begge gradet til Above Average. Duoen kombinerede for 16,5 sacks sidste år, og med tilføjelsen af førsterundevalget Joey Bosa – når han efter sin langstrakte kontraktstrid med holdet, bliver klar til at komme i aktion – har modstanderne også mere at bekymre sig om fra den defensive front, hvor også Corey Liuget kan lægge pres på. Kan de to defensive ends presse den offensive linje, vil det kunne åbne mere op for pass rushet fra ydersiden af linebackerkæden.

I det bageste forsvar har Chargers et par stærke kort i cornerbacks Jason Verrett (High Quality) og Casey Hayward (Above Average), der er kommet til i free agency, og kombineret med potentialet for et godt pass rush, er Chargers ikke helt uden muligheder for at levere godt spil mod kastet i år.

 

Svagheder:

Intet hold har i denne rosteranalyse scoret en lavere gennemsnitlig grade end Chargers. Det hænger på flere faktorer, bl.a. at kun tre spillere blev gradet til High Quality og ingen højere end dét, og, ikke mindst, at deres roster er fyldt med relativt ukendte kort. Hele 13 spillere (ekskl. long snapper Mike Windt) har vi gradet til Unknown, flere end noget andet hold i ligaen, og dertil kommer fire Poor-grades.

En fjerdedel af Chargers’ roster udgøres dermed af spillere, hvis niveau vi ikke føler os trygge ved at sætte en grade på, og det er er mange usikre kort blandt holdets reserver. De kan overraske os positivt og det hører med, at i forhold til den grade de har fået, vil det være positivt hvis de bare viser sig at spille på et niveau, der svarer til Below Average, så der skal ikke nødvendigvis meget til fra dem, før Chargers viser sig bedre end den endelige grade, vi er nået frem til.

Forsvaret byder på to startere, vi har gradet til Poor – inside linebacker Manti Te’o og free safety Jahleel Addae, der har overtaget efter Eric Weddle er skiftet fra klubben. Ved siden af Addae har vi gradet strong safety Dwighty Lowery til Below Average, og med også cornerback Brandon Flowers på denne grade, giver det en grade under middel til tre af fem startere i Chargers’ secondary, hvilket rejser nogle røde flag omkring kasteforsvaret, trods det potentiale, der blev beskrevet tidligere.

Løbeforsvaret var blandt ligaens dårligste sidste år, hvor de tillod 4,8 yards pr. carry (tredjehøjest i ligaen) og 17 touchdowns (fjerdeflest), og trods tilføjelsen af Bosa og nose tackle Brandon Mebane (Average), er der stadig bekymringer. Dybden på den defensive linje halter, og i linebackerkæden har vi som nævnt ikke god fidus til Te’o. Denzel Perryman ved hans side var dog en glimrende run stopper sidste år, men til gengæld har han klare mangler når han må droppe tilbage i opdækning. Rookies Joshua Perry og Jatavis Brown udgør dybden og Perry er den eneste backup på forsvaret vi har gradet til Average.

Den offensive linje har nogle fine spillere i center Matt Slauson og right tackle Joe Barksdale, mens tredjerundevalget Max Tuerk giver en fin reserve. Chargers fravalgte at adressere left tackle i draften, så den position varetages atter af King Dunlap, der missede ni kampe i sidste sæson og har siddet ude i 14 kampe de seneste tre sæsoner. I topform er Dunlap ganske velspillende, men det er svært at vurdere hvor han står på nuværende tidspunkt. På guard har vi gradet både Orlando Franklin og D.J. Fluker til Below Average og foruden Tuerk har vi ikke gradet en eneste reserve på linjen til bedre end Below Average. Linjen har kæmpet med skader de seneste år, og er nok engang følsom overfor fravær til denne sæson. At den eneste kvalitetsreserve man har – Max Tuerk – er på vej tilbage fra et overrevet korsbånd, er lidt bekymrende med tanke på den historik.

 

Gennemsnitlig spillergrade: 1,885

Samlet holdgrade: 3,090

 

AFC WEST POWER RANKING

  1. Oakland Raiders
  2. Kansas City Chiefs
  3. San Diego Chargers
  4. Denver Broncos

 1,438 total views,  1 views today

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top