You are here
Home > NFL >

Rosteranalyse 2016 – AFC South

Vi er nået til femte del af vores rosteranalyse, hvor vi denne gang retter blikket mod AFC South. Mens Colts kæmpede med intern uro og en skade til Andrew Luck vendte Houston Texans tilbage til toppen af divisionen i 2015. Kampen om divisionen ser dog hård ud i år med et Titans-hold der virker til at være på rette vej og et nok engang forstærket Jaguars-hold, der kan være klar til at tage det næste skridt.

 

[otw_shortcode_info_box border_type=”bordered” border_color_class=”otw-red-border” border_style=”bordered” shadow=”shadow-inner” background_color_class=”otw-silver” icon_type=”general foundicon-plus” icon_color_class=”otw-red-text”]Til rosteranalysen har vi kastet os over samtlige 32 mandskaber i en stor analyse af holdenes spillermateriale. For alle 32 hold har vi lavet et bud på et endeligt roster, og placeret hver enkelt spiller i én af følgende kategorier:

Best at Position

Elite

High Quality

Above Average

Average

Below

Average

Unknown

Poor

‘Best at Position’ er den spiller på hver enkelt position (to på WR og CB) vi vurderer til at være ligaens bedste; på forsvaret har vi dækket både 3-4- og 4-3-front sevens ind ved at vælge en DE og OLB til begge systemer, foruden NT (0-/1-tech), 4-3-DT (3-tech), samt en ILB (3-4-ILB/4-3-MLB).

Rookies kan vi selvsagt ikke grade på NFL-niveau da de aldrig har spillet ét eneste snap. Vi har i stedet brugt vores rangeringer fra 2016-draften – en spiller vi gradede til første runde er placeret i ‘Above Average’; en spiller vi gradede til andendagen (2.-3. runde) er placeret i ‘Average’ og en spiller vi gradede til tredjedagen (4.-7. runde) er placeret i ‘Below Average’. En spiller vi havde en undraftable grade på er placeret som ‘Poor’. Ved en spiller vi ikke har haft gradet, er den runde spilleren er valgt i blevet brugt (en ikke-gradet undrafted spiller har vi placeret i ‘Unknown’).

For at vi i sidste ende kan ende med en samlet grade på de enkelte holds rosters, har vi til analysen tildelt hver enkelt kategori en pointtotal – Best = 11, Elite = 10, High Quality = 8, Above Average = 5, Average = 3, Below Average = 1, Unknown = 0, Poor = -3. Efter hver gennemgang af et hold er angivet den gennemsnitlige spillergrade for holdet (bemærk: Vi vil ikke foregive at vide noget som helst om long snappers, så de er alle sat som Unknown og ikke talt med; derudover har vi ved enkelte hold angivet flere end 53 spillere, grundet skader/karantæner. Spillere der er ude for hele sæsonen kan godt være gradet, men deres grade er ikke talt med i udregningen).

Foruden den gennemsnitlige spillergrade har vi forsøgt at finde frem til en samlet holdgrade, der siger mere om hvad man skal forvente af et hold – her vægtes startere højere end reserver, ligesom vi har inddelt de enkelte enheder i fire tiers (Tier 1 = QB; Tier 2 = OL, IDL og EDGE; Tier 3 = WR, RB, TE/FB/H-Back, LB og DB; Tier 4 = ST), der vægtes forskelligt.

Uagtet at nogle hold bruger to TEs eller en FB ofte, har vi – for at opnå kontinuitet – brugt 3 WR, 1 TE, 1 RB som det offensive udgangspunkt. På forsvaret har vi, af respekt for nickelformationens vigtighed, valgt at angive 12 spillere som startere, således at nickelbacken også tælles med som en starter.[/otw_shortcode_info_box]

Få divisioner virker mere åbne end AFC South, hvor man snildt kan lave et argument for at hvilket som helst af de fire hold tager divisionstitlen. Alle har nogle klare kvaliteter, men alle kommer også med nogle klare bekymringer. Er Gus Bradley træneren, der kan få Jaguars’ roster til at indfri sit potentiale? Kan Andrew Luck levere mere stabilt spil og kompensere for et roster, der har en del mangler? Kan J.J. Watt og Texans’ forsvar nok engang kompensere for en problematisk quarterbacksituation – eller kan Brock Osweiler overraske og vise sig at være manden for Texans på footballs vigtigste position? Er exotic smash mouth-football vejen til succes for Titans, eller holder en af ligaens dårligste trænerstaber nok engang et hold med talent til mere, tilbage?

 

Houston Texans:

Houston Texans - 2016 Rosteranalyse

Styrker:

At Texans i sidste sæson formåede at levere overraskelsen ved at vinde AFC South hang i høj grad på et velspillende forsvar, og igen i 2016 kan Bill O’Briens mandskab byde på et forsvar med stærke spillere i alle enheder.

Forsvaret føres an af ligaens vel nok bedste spiller, uanset position, i J.J. Watt. Watt har i de seneste fire sæsoner (64 kampe) samlet 69 sacks, et utal af hits og pressures og masser af gode stops i løbespillet sammen, og har vist sig som en regulær énmandshær i Teaxns’ defensive front. Selvom både de øvrige startere og reserverne ikke holder i nærheden af samme niveau, sikrer Watts tilstedeværelse på linjen et højt niveau oppe foran. I midten af linjen har Vince Wilfork ikke samme niveau som i sine velmagtsdage, men han holder dog stadig et anstændigt niveau og kan også bidrage med masser af rutine.

Linebackerkæden ser også stærk ud. Tre af fire startere har vi gradet Above Average eller bedre, og både den sidste starter og en enkelt backup har vi gradet til Average. På ydersiden brød Whitney Mercilus for alvor igennem sidste år med 12 sacks, og kan Jadeveon Clowney på den anden side spille op til sit potentiale, står Texans med en drabelig front. Clowney har vist flashes af sit store potentiale, men har kæmpet med skader og ikke for alvor fået spillet til at hænge sammen over længere perioder. I midten viste Benardrick McKinney flotte takter som rookie, mens Brian Cushing, trods et lidt svingende niveau over de seneste år, stadig er en vigtig mand i midten. Og på sine bedste dage kan han volde store problemer for modstandere.

Cornerbackgruppen er også fint besat med Johnathan Joseph og Kareem Jackson som en stærk startende duo. Sidste års førsterundevalg Kevin Johnson viste pænt spil som rookie, og kan snildt tage et skridt frem i sin anden sæson på en position, hvor rookies ofte har det svært.

På angrebet er running back Lamar Miller kommet til i free agency og sikrer kvalitet på en position, der havde alt andet end dét sidste år. Texans snittede tredjefærrest yards pr. carry sidste år, og det bør Miller kunne rette op på. Han løber bag en fin linje med to stærke tackles i Duane Brown og Derek Newton, mens free agent-signingen Jeff Allen opgraderer på indersiden, hvor også rookie Nick Martin og hans backup Tony Bergstrom er kommet til og sikrer noget kvalitet.

Kasteangrebet bobler ikke over med talent, men wide receiver DeAndre Hopkins samlede ikke desto mindre – trods både dét og en svingdør på quarterbackpositionen – hele 1521 yards og 11 touchdowns sammen i sidste sæson. Texans har tilføjet to rookies, den lynhurtige Will Fuller og den rå, men atletiske Braxton Miller, til enheden, hvor også Jaelen Strong er lovende.

 

Svagheder:

Svingdøren på quarterback er forbi for Texans, der investerede store penge i Brock Osweiler i denne offseason. Vores tiltro til den tidligere Broncos-quarterback er dog ikke ret stor, og han er i vores optik blandt ligaens dårligste startere på positionen. Han viste nogle lovende ting hos Broncos sidste år, men da modstanderne havde noget tape på ham at arbejde ud fra, dalede hans niveau, og han ligner et usikkert kort til denne sæson. Tom Savage ser ud til at have taget backupjobbet fra Brandon Weeden, men ingen af de to indgyder umiddelbart megen frygt hos modstandere, og det efterlader Texans svagt besat på footballs vigtigste position.

Mens der er hentet nye receivers ind, var hverken Fuller eller Miller dog spillere vi var høje på i draften. De har upside og kan lave nogle store spil i løbet af sæsonen, men down efter down er vores forventninger bare ikke store til dem.

På running back er dybden bag Lamar Miller ganske uimponerende med Alfred Blue og Jonathan Grimes, mens rookie Tyler Ervin trods gode atletiske evner er en begrænset rollespiller, der dog også kan vise sig frem som returner i løbet af året.

Defensiven mangler bredde på den defensive linje. Watt og Wilfork er skrevet ind som startere, mens kampen om starterjobbet på den anden side af Watt står mellem Brandon Dunn, Christian Covington og Devon Still, som vi alle har gradet til Below Average, ligesom de øvrige backups.

Indersiden af linebackerkæden mangler bredde og safetyenheden er heller ikke imponerende, om end Andre Hal og Antonio Allen er en anstændig starter/backup-duo på free safety.

 

Gennemsnitlig spillergrade: 2,942

Samlet holdgrade: 3,058

 

Indianapolis Colts:

Indianapolis Colts - 2016 Rosteranalyse

Styrker:

Ovenpå en skuffende 2015-sæson, der betød et misset slutspil for første gang i head coach Chuck Pagano og general manager Ryan Grigsons tid i klubben, var det forventet, at der ville ske ændringer i organisationen hos Colts. Trods snak sæsonen igennem om interne uroligheder, og den skuffende afslutning på sæsonen, blev begge i sidste ende hentet tilbage til denne sæson.

Som det har været tilfældet stort set hvert år siden Peyton Manning ankom til Indianapolis i 1998, er det angrebet, der er Colts’ klare styrke. Andrew Luck har gennem fire sæsoner ikke formået at spille op til sin legendariske forgængers niveau, og mens han i flashes har givet prøver på sit store niveau, har karrierens første fire sæsoner været præget af mere ustabilt spil end ønskværdigt fra Lucks side. I 2015 kom Luck horribelt fra start, inden en skade sendte ham på sidelinjen i nogle kampe. Det så bedre ud, da han vendte tilbage, inden endnu en skade sendte ham ud for sæsonen. Selv med ustabilt spil er Luck så god, når han er på sit bedste, at Colts kan nå langt, men skal holdet tage det næste skridt, skal Luck skære ned på antallet af fejl.

I T.Y. Hilton og Donte Moncrief har Luck et par gode våben på ydersiden, mens Phillip Dorsett ovenpå en skuffende rookiesæson, står klar til en større rolle i år, hvor Colts under offensive coordinator Rob Chudzinski vil bruge tre receivers oftere end tidligere – en beslutning, der er blevet hjulpet på vej af, at der er sagt farvel til tight end Coby Fleener. Dwayne Allen er til gengæld blevet re-signet, og han sikrer Colts både en god blokeringsspiller på positionen, og et godt våben i red zone.

På forsvaret viste Henry Anderson fornemt spil på den defensive linje som rookie, mens Kendall Langford på den anden end også har vist sig som en stærk spiller. Arthur Jones har grundet skader ikke fået vist meget i sine første sæsoner hos Colts, men han viste et tilpas højt niveau i sin tid hos Ravens til, at vi er villige til at grade ham som Average. Samme grade har nose tackle David Parry fået og også rookie Hassan Ridgeway havde vi en tilpas højt grade på frem mod årets draft, til at han kan få denne grade.

I den bageste enhed har Colts flere solide spillere, anført af den stærke cornerback Vontae Davis, der dog for nuværende er ude med en skade. Patrick Robinson er hentet i free agency til at starte på den anden side af banen, og mens vi “kun” har ham gradet som Average, bør han vise sig som en opgradering på positionen. Den startende safetyduo Mike Adams og Clayton Geathers er begge gode spillere, mens rookie T.J. Green sikrer lidt potentiale i dybden.

Få hold kan mønstre en sparkerduo som Colts. Vetarenen Adam Vinatieri har ikke benstyrken fra tidligere i karrieren, men han er stadig uhyre præcis indenfor 40 yards, og han benstyrke nok til også at ramme fra over 50 yards ude. I hvert fald i de rette forhold, og dem har Colts i Lucas Oil Stadium. Punter Pat McAfee har vi gradet som ligaens bedste på sin position, og her hjælpes han på vej af at han også er fremragende på kickoffs.

 

Svagheder:

Den defensive linje har gode spillere, men kommer også med nogle bekymringer. Henry Anderson røg ud for sæsonen med et overrevet korsbånd sidste år, og har misset hele offseason, så mens han kan nå at blive klar til sæsonstart, kan der være noget rust at banke af for ham. Langford er også tvivlsom til sæsonstart ovenpå en knæoperation, mens førstereserve Arthur Jones afsoner karantæne i de første fire kampe.

Pass rushet har i Trent Cole og Robert Mathis et par garvede veteraner, men spørgsmålet er, om de begge efterhånden har ramt muren. Erik Walden, der starter modsat Cole, er en anstændig run-stopper, men tilbyder ikke meget som pass rusher. I midten af linebackerkæden er der sagt farvel til Jerrell Freeman, og det efterlader Nate Irving som starter ved siden af rutinerede D’Qwell Jackson. Det er en klar nedgradering på positionen, og dybden er heller ikke noget at råbe hurra for.

I den bageste enhed er Darius Butler i slotten ikke specielt god og dybden på cornerback lader også en del tilbage at ønske. Vontae Davis er ude i mindst den første måned med en skade og selvom man i Antonio Cromartie har fundet en rutineret erstatning, er hans niveau efterhånden svært at spå om. D’Joun Smith fik blot fire kampe som rookie pga. knæproblemer og har atter kæmpet med knæet i denne offseason, så det er umuligt at vurdere hvor han står på nuværende tidspunkt.

På angrebet er wide receiver-dybden bag Hilton og Moncrief så uprøvet, som den næsten kan være. Dorsett har trukket masser af roser i offseason, men greb altså blot 18 bolde som rookie, mens Quan Bray og undrafted rookie Chester Rogers endnu har til gode at gribe en bold i en tællende kamp i NFL. Løbeangrebet har i Frank Gore en garvet veteran, der dog havde sin dårligste sæson i karrieren sidste år og har rundet 33 år. Bag ham kommer Robert Turbin (trods spændende evner) og undrafted rookie Josh Ferguson begge med nogle klare spørgsmålstegn, og det kan tvinge Colts til at give Gore en større rolle end godt er i denne sæson.

Den offensive linje har en god left tackle i Anthony Castonzo, mens førsterundevalget Ryan Kelly sikrer en opgradering på center, men derudover er der ikke meget at komme efter. Jack Mewhort på left guard har vi også gradet til Average, mens samtlige øvrige linjemænd – de to startere på højre side og alle reserverne – er gradet til Below Average. Tre af disse grades hænger på spillere, vi havde gradet til tredjedagen i årets draft (Le’Raven Clark, Joe Haeg og Austin Blythe), og mens Colts har haft fokus på at finde spillere til linjen, er det nu engang bare ikke spillere vi er specielt høje på. Linjen ser igen i år ud til at blive et problem for Colts og Luck. Og kan linjen ikke holde stand, så Luck går ned med skade, står de med Scott Tolzien som backup på positionen. Matt Hasselbeck viste sig i det store hele som en kompetent backup sidste år, men han har indstillet karrieren og det efterlader Tolzien, der ligner én af ligaens dårligste backups.

 

Gennemsnitlig spillergrade: 2,769

Samlet holdgrade: 3,574

 

Jacksonville Jaguars:

Jacksonville Jaguars - 2016 Rosteranalyse

Styrker:

Det har stået klart helt fra starten, at det var et stort projekt general manager Dave Caldwell og head coach Gus Bradley stod med i hænderne, da de kom til Jacksonville i 2013, men at de efter tre sæsoner endnu skulle have til gode at vinde flere end fem kampe i en sæson, var trods alt næppe en del af planen. Fire, tre og fem sejre har de første tre år i genopbygningen kastet af sig, og med det roster Caldwell efterhånden har fået sammensat, både via gode valg i draften og stærke free agent-signings, er Bradley formentlig nødt til at få mere ud af sit hold i år, hvis han skal bevare jobbet frem mod næste sæson.

Én spiller har vi gradet til Elite, to til High Quality og tolv til Above Average, og samlet har Jaguars kun to startere, vi ikke har gradet til Average eller bedre. Det vidner om styrken på det mandskab Caldwell har bygget op, og der er efterhånden ikke nogen undskyldning for ikke at kunne få presset mange sejre ud af holdet.

Løbeangrebet har en stærk gruppe af running backs, ført an af free agent-tilføjelsen Chris Ivory (High Quality) og sidste års andenrundevalg T.J. Yeldon (Above Average), der ventes at deles om størstedelen af arbejdet. Tredjevalget Denard Robinson har også vist gode ting, men er en klar reserve i enheden – skulle Ivory eller Yeldon gå ned med en skade, vil den anden kunne tage over som every-down back, og fastholde Robinson i en reserverolle.

Quarterback Blake Bortles tog et skridt frem i sin anden sæson sidste år, og med en stærk gruppe af pass catchers, anført af stærke Allen Robinson, kommer kasteangrebet med masser af upside. Meget af den produktionen for kasteangrebet i 2015 kom når Jaguars var bagud, så i år er opgaven for Bortles og resten af angrebet at sætte point på tavlen tidligt. Allen Hurns og tight end Julius Thomas er begge stærke red zone-våben, mens Rashad Greene viste lovende ting som rookie sidste år.

Forsvaret har været et fokus for Jaguars i de seneste offseasons og efter sidste års førsterundevalg, edge rusher Dante Fowler Jr., fik ødelagt sin rookiesæson af et overrevet korsbånd, er han klar til at bidrage i år. De første to valg fra draften i år, cornerback Jalen Ramsey og linebacker Myles Jack, samt free agent-signings Malik Jackson, Prince Amukamara og Tashaun Gipson har tilføjet yderligere kvalitet til et forsvar, der ser stærkt ud i år.

Kan Fowler spille op til det talent, der fik ham valgt med tredjevalget i sidste års draft, vil han hurtigt kunne overgå den Average-grade vi har givet ham (samme princip der fik Kevin White til at blive gradet til Average hos Bears, efter at have misset hele rookiesæsonen med en skade) står Jaguars med et stærkt pass rush med Fowler og Malik Jackson som de vigtigste bidragsydere, og med Jared Odrick og et par spændende, men dog sent valgte og rå, rookies i Yannick Ngakoue og Tyrone Holmes, er dybden heller ikke helt skidt (kan i hvert fald potentielt vise sig bedre end vores grades).

I linebackerkæden har Telvin Smith vist fint spil i sine første år, mens Ryan Davis i en begrænset pass rush-rolle har gjort det godt. Nu skal han vise sig i stand til at overføre det spil til en starterrolle på en ny position som strongside linebacker. Myles Jacks rolle i denne sæson er uvis grundet skadesbekymringer, men han kommer med oceaner af upside, hvis han kan genfinde niveauet fra college.

Upside er der også i Jalen Ramsey – vores toprangerede spiller i årets draft – og mens cornerback er en svær position at finde succes på som rookie, har Ramsey hvad der skal til for at kunne gå imod strømmen. Amukamara og Davon House er også fine spillere på positionen og spiller Tashaun Gipson op til det niveau han har vist i flere år hos Browns, kan han overgå den grade vi har givet ham. Hans spil sidste år lod dog noget tilbage at ønske, og det har trukket vurderingen lidt ned.

 

Svagheder:

Hvordan man end vender og drejer det, er den offensive linje fortsat en bekymring i Jacksonville, med Brandon Linder som den eneste spiller vi har gradet bedre end Average – og han spiller ny position i år efter at have spillet guard i sine første to sæsoner. Den nye left tackle Kelvin Beachum har vist fint spil på positionen hos Steelers, men er på vej tilbage fra en alvorlig skade og både A.J. Cann og free agent-signing Jermey Parnell er anstændige, men på ingen måde prangende, spillere på deres positioner. Andenvalget i 2013-draften, Luke Joeckel, er rykket til guard efter Beachums ankomst, men der er absolut ingen garanti for at det kan hjælpe ham til at få styr på det spil, der har haltet gevaldigt i hans første tre sæsoner. Dybden er absolut uinspirerende med to spillere vi har gradet som Poor og to vi har gradet til Below Average.

Dybden er generelt det store problem for Jaguars. Der er nogle lovende spillere blandt reserverne, bl.a. på running back og den defensive linje, men derudover er der ikke meget at komme efter.

Strong safety giver også anledning til nogle panderynker. Johnathan Cyprien har ikke kunnet leve op til de forventninger der var til ham da Jaguars valgte ham i anden runde af 2013-draften, og mens der har været nogle lovende takter, har han ikke kunnet fastholde niveauet over en hel sæson. Backup James Sample er stort set uprøvet efter kun at have fået spilletid i fire kampe som rookie sidste år.

Og så er der spørgsmålstegnet omkring head coach Gus Bradley. Er han manden, der kan få dette hold til at levere det spil niveauet umiddelbart er til? Gennem tre sæsoner ser det tvivlsomt ud, men tilliden fra den øvrige organisation vidner om at der fortsat er tiltro til at han kan være den rettte mand til jobbet. Men det er i år det skal ske.

 

Gennemsnitlig spillergrade: 2,654

Samlet holdgrade: 3,568

 

Tennessee Titans:

Tennessee Titans - 2016 Rosteranalyse

Styrker:

Med tanke på at Titans sidste år sluttede som ligaens dårligste hold, er der ganske mange positive ting ved deres roster ved indgangen til 2016-sæsonen. Hele tolv spillere er gradet som Above Average eller bedre, herunder fem som High Quality.

Løbeangrebet bliver en vigtig del af Titans’ offensiv i år, og med DeMarco Murray og rookie Derrick Henry til at trække læsset, står holdet med en fin duo, der kan eksekvere det “exotic smashmouth”-football, som head coach Mike Mularkey har udtalt, at han gerne vil køre på angrebet i år – hvad så end det i praksis betyder. Fullback Jalston Fowler er en fin blokeringsspiller, der også bør kunne hjælpe løbeangrebet. Quarterback Marcus Mariota kan også skabe noget med benene, men vil først og fremmest skulle vinde gennem luften, hvor han har et stærkt våben i tight end Delanie Walker, en stærkt undervurderet receiver i Rishard Matthews og en lovende rookie i Tajae Sharpe, der har trukket positive meldinger gennem hele offseason og overflødiggjort sidste års andenrundevalg Dorial Green-Beckham. Sharpe er kun gradet til Below Average grundet vores regler om rookies, men lever han op til de forventninger, der er blevet bygget op gennem offseason og training camp, kan han gøre den grade til skamme.

På forsvaret ser pass rushet stærkt ud med en stærk duo i Brian Orakpo og Derrick Morgan, mens rookie Kevin Dodd også er en lovende spiller, der sikrer fin dybde. De har to stærke defensive ends foran sig i Jurrell Casey og DaQuan Jones, mens Wesley Woodyard indvendigt i linebackerkæden også holder højt niveau. I den bageste enhed er strong safety Da’Norris Searcy bedste mand, mens Rashad Johnson og rookie Kevin Byard (19 interceptions i collegekarrieren, om end for en lille skole) sikrer anstændig kvalitet på den anden safetyposition.

 

Svagheder:

Selvom der er lovende ting ved Titans’ roster, er der også nogle klare bekymringer – og for os starter det udenfor banen, med head coach Mike Mularkey. Vi grader ikke trænere, men han rangerer hos os som én af de dårligste i ligaen, hvis ikke dén dårligste. Der var allerede kvalitet på Titans’ roster sidste år, men det lykkedes ikke for først Ken Whisenhunt og siden Mularkey at få indfriet potentialet.

Også på banen er der dog bekymringer. Cornerbackpositionen mangler kvalitet. Bevares, Perrish Cox og Jason McCourty er ikke dårlige, men vi ser dem kun som gode nok til at de kan blive gradet til Average, og slot corner Brice McCain og alle reserverne er Below Average eller værre (Antwon Blake – Poor). Mens Wesley Woodyard er stærk på inside linebacker, er der intet bag ham. Både den anden starter, Avery Williamson, og reserverne, har vi således gradet til Below Average.

På angrebet er der potentiale i den offensive linje, og det er nok lidt voldsomt at betegne linjen som en svaghed, men foruden Taylor Lewan (High Quality) er der ikke én vi har til bedre end Average. Der er upside i enheden, men det er ikke givet at det bliver indfriet, og på left guard er der ikke meget kvalitet at komme efter. Quinton Spain holder ikke niveau og Jeremiah Poutasi er ganske ukendt.

Der er upside i kasteangrebet, men det er også uforløst. Der er ingen garanti for at Marcus Mariota, efter at have misset en del af sin rookiesæson med en skade, kommer til at hæve niveauet mærkbart i år, og mens vi har Kendall Wright gradet til Average, har der været varierende meldinger om ham, og han er faldet til tredjevalg på positionen, bag femterundevalget Sharpe. Harry Douglas og Andre Johnson har rutine, men er ikke hvad de har været.

 

Gennemsnitlig spillergrade: 2,596

Samlet holdgrade: 3,136

 

AFC SOUTH POWER RANKING

  1. Indianapolis Colts
  2. Jacksonville Jaguars
  3. Tennessee Titans
  4. Houston Texans

 1,488 total views,  1 views today

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top