You are here
Home > NFL >

Rosteranalyse 2016 – NFC North

Vi er nået til fjerde del af vores rosteranalyse, hvor vi denne gang retter blikket mod NFC North. Efter i fire sæsoner på stribe at have været kongerne af NFC North, måtte Green Bay Packers i 2015 overlade tronen til Minnesota Vikings, der sikrede sig divisionstitlen med en sejr over netop Packers i Green Bay i Week 17. Det ligner atter en spændende kamp om divisionen i år med sidste års to kombattanter som forhåndsfavoritter.

 

[otw_shortcode_info_box border_type=”bordered” border_color_class=”otw-red-border” border_style=”bordered” shadow=”shadow-inner” background_color_class=”otw-silver” icon_type=”general foundicon-plus” icon_color_class=”otw-red-text”]Til rosteranalysen har vi kastet os over samtlige 32 mandskaber i en stor analyse af holdenes spillermateriale. For alle 32 hold har vi lavet et bud på et endeligt roster, og placeret hver enkelt spiller i én af følgende kategorier:

Best at Position

Elite

High Quality

Above Average

Average

Below

Average

Unknown

Poor

‘Best at Position’ er den spiller på hver enkelt position (to på WR og CB) vi vurderer til at være ligaens bedste; på forsvaret har vi dækket både 3-4- og 4-3-front sevens ind ved at vælge en DE og OLB til begge systemer, foruden NT (0-/1-tech), 4-3-DT (3-tech), samt en ILB (3-4-ILB/4-3-MLB).

Rookies kan vi selvsagt ikke grade på NFL-niveau da de aldrig har spillet ét eneste snap. Vi har i stedet brugt vores rangeringer fra 2016-draften – en spiller vi gradede til første runde er placeret i ‘Above Average’; en spiller vi gradede til andendagen (2.-3. runde) er placeret i ‘Average’ og en spiller vi gradede til tredjedagen (4.-7. runde) er placeret i ‘Below Average’. En spiller vi havde en undraftable grade på er placeret som ‘Poor’. Ved en spiller vi ikke har haft gradet, er den runde spilleren er valgt i blevet brugt (en ikke-gradet undrafted spiller har vi placeret i ‘Unknown’).

For at vi i sidste ende kan ende med en samlet grade på de enkelte holds rosters, har vi til analysen tildelt hver enkelt kategori en pointtotal – Best = 11, Elite = 10, High Quality = 8, Above Average = 5, Average = 3, Below Average = 1, Unknown = 0, Poor = -3. Efter hver gennemgang af et hold er angivet den gennemsnitlige spillergrade for holdet (bemærk: Vi vil ikke foregive at vide noget som helst om long snappers, så de er alle sat som Unknown og ikke talt med; derudover har vi ved enkelte hold angivet flere end 53 spillere, grundet skader/karantæner. Spillere der er ude for hele sæsonen kan godt være gradet, men deres grade er ikke talt med i udregningen).

Foruden den gennemsnitlige spillergrade har vi forsøgt at finde frem til en samlet holdgrade, der siger mere om hvad man skal forvente af et hold – her vægtes startere højere end reserver, ligesom vi har inddelt de enkelte enheder i fire tiers (Tier 1 = QB; Tier 2 = OL, IDL og EDGE; Tier 3 = WR, RB, TE/FB/H-Back, LB og DB; Tier 4 = ST), der vægtes forskelligt.

Uagtet at nogle hold bruger to TEs eller en FB ofte, har vi – for at opnå kontinuitet – brugt 3 WR, 1 TE, 1 RB som det offensive udgangspunkt. På forsvaret har vi, af respekt for nickelformationens vigtighed, valgt at angive 12 spillere som startere, således at nickelbacken også tælles med som en starter.[/otw_shortcode_info_box]

Vikings har haft en offseason til at ryste skuffelsen fra det ærgerlige slutspilsnederlag til Seahawks af sig og spiller første hjemmekamp på det nyåbnede U.S. Bank Stadium i Week 2 mod Packers i en potentiel nøglekamp i divisionen. Lions skal forsøge at bygge videre på deres stærke afslutning på sidste sæson, mens Bears går ind til år 2 under John Fox med en forstærket defensiv, men uden offensive coordinator Adam Gase, der har overtaget jobbet som head coach hos Miami Dolphins.

 

Chicago Bears:

Chicago Bears - 2016 rosteranalyse

Styrker:

Den anden offseason for den nye stab i Chicago har haft fokus på at styrke forsvaret – ikke mindst front-seven. To nye inside linebackers er kommet til, mens to af de første tre valg i draften også blev investeret i de forreste syv.

 

Det afspejler sig også i vores grading, hvor alle syv startere, samt to backups, er gradet til mindst Average og seks af de syv startere til mindst Above Average, herunder tre High Quality i edge rusher Pernell McPhee og de to nye startere på indersiden, Jerrell Freeman og Danny Trevathan.

 

Generelt ser pass rushet stærkt ud med McPhee og Willie Young som startere på ydersiden, mens førsterundevalget fra dette års draft, Leonard Floyd og Lamarr Houston også begge bør få gode muligheder for at bidrage. Fra den defensive front kan tredjerundevalget Jonathan Bullard, som vi var højere på end Leonard Floyd, også hjælpe med at rushe quarterbacken.

 

Wide receiver Alshon Jeffery missede syv kampe i sidste sæson, mens sidste års førsterundevalg Kevin White sad ude i hele sin rookiesæson med en skade i benet. Med begge spillere klar til at bidrage i år, kan Bears’ kasteangreb vise sig særdeles farligt. Jeffery spiller året under franchise taggetm, efter han og klubben ikke kunne nå til enighed om en langvarig forlængelse, og en dygtig receiver i et contract year er aldrig et dårligt bud på en spiller, der kan få en stor sæson. Havde White været rookie ville vores grade på ham være Above Average, men efter et år uden football har vi sænket en enkelt tak. Eddie Royal og tight end Zach Miller sikrer Jay Cutler yderligere et par fine mål i kastespillet, om end begge langt fra har samme upside som Jeffery og White.

 

Højre side af den offensive linje ser også solid ud med en stærk guard Kyle Long og tackle Bobby Massie. Massie har stille og roligt hævet sit niveau år for år og kan meget vel vise sig endnu bedre end vores Above Average-grade.

 

Svagheder:

Mens kasteangrebet kommer med spændende upside, er der nogle klare bekymringer omkring den øvrige del af Bears’ offensiv. Offensive coordinator Adam Gase har overtaget cheftrænerjobbet hos Miami Dolphins, og Dowell Loggains har overtaget koordinatorjobbet hos Bears. Der er tale om en klar nedgradering fra en af ligaens bedre offensive trænere, og spørgsmålet er, om Jay Cutler falder tilbage i nogle af sine gamle dårlige vaner uden Gase.

 

Running back Matt Forté er skiftet til Jets, hvilket efterlader en uinspirerende gruppe af running backs ført an af Jeremy Langford (3,6 yards i snit på 148 carries som rookie sidste år). Den offensive linje har en af ligaens dårligste startende left tackles i Charles Leno og efter center Hroniss Grasu i training camp er røget ud for sæsonen med en skade, står hans plads til at blive overtaget af veteranen Ted Larsen, der dog heller ikke er i nærheden af startermateriale. Mike Adams, der netop er blevet signet og kæmper om jobbet som den primære backup på ydersiden, har vi heller ikke nogen tiltro til vil kunne varetage jobbet på tilfredsstillende vis.  Rookie-left guard Cody Whitehair kan vi godt lide, men kan han spille op til sit bedste placeret mellem to svage spillere?

 

På forsvaret er det bageste forsvar den store bekymring. Kyle Fuller og Adrian Amos er fine spillere, men resten af starterne holder ikke niveau. Rutinerede Tracy Porter, der starter modsat Fuller, bør ikke være starter i NFL og med Brandon Boykin på injured reserve står Bryce Callahan til at spille i slotten. Heller ikke Callahan er vi specielt høje på. Starterjobbet på strong safety er der kamp om i training camp, men uanset hvem der tager det – for nu går meldingerne på at Harold Jones-Quartey er favorit foran de tre tredjedagsvalgte rookies Deon Bush og DeAndre Carson-Houston – ligner det en svagt besat position.

 

Ser vi bort fra outside linebacker, er samtlige reserver på hele holdet gradet til Below Average eller værre, så mens general manager Ryan Pace har fået tilført noget kvalitet til starterenhederne, er dybden stadig en klar bekymring, og Bears er i høj grad sårbare overfor skader eller svigtende niveau.

 

Gennemsnitlig spillergrade: 2,231

Samlet holdgrade: 3,130

 

Detroit Lions:

Detroit Lions - 2016 rosteranalyse

Styrker:

Da Jim Caldwell overtog cheftrænerjobbet hos Lions i 2014 tog han Teryl Austin med sig fra Ravens som defensiv koordinator, og Austins defensiv viste stærkt spil i den første sæson, hvor Lions nåede slutspillet. Det gik et skridt tilbage sidste år, uden Ndamukong Suh i midten af linjen, men Lions går ind til 2016 med et forsvar der på flere positioner stadig er godt besat.

 

Den defensive linje skiller sig fortsat ud, især på ydersiden hvor Ezekiel Ansah skal forsøge at følge op på sin flotte 14,5-sack sæson, og Devin Taylor på den anden side sluttede også 2015 lovende af, og efter syv sacks sidste år er han en trussel for 10+ af slagsen i denne sæson. Indvendigt er den stærke run-stopper A’Shawn Robinson tilføjet i draften til at spille ved siden af rutinerede Haloti Ngata, og med Robinson ser linjen stærk ud mod løbet – alle de øvrige tre er også gode i denne del af spillet.

 

Darius Slay, Lions’ andenrundevalg i 2013, hvor de valgte Ansah i første runde, tog også sidste år det endelige skridt ind på NFL-scenen og kombineret med free safety Glover Quin har Lions et par gode starter i det bageste forsvar.

 

Trods Calvin Johnsons tidlige karrierestop ligner receiverkorpset den offensive styrke. Golden Tate var produktiv i de kampe Johnson var ude sidste år, og bør fortsat kunne levere stærkt spil i år. Marvin Jones og Anquan Boldin er kommet til i free agency og sikrer mere kvalitet bag Tate end der var sidste år. Third down-back Theo Riddick er også et glimrende våben i kastespillet, der havde hele 80 catches sidste år.

 

Den offensive linje har fået tilføjet Taylor Decker i første runde af draften og han overtager på left tackle og skubber Riley Reiff til højre side, og med tilføjelsen af rutinerede Geoff Schwartz har Lions også sikret sig en god reserve bag velspillende Larry Warford. Schwartz har også alsidigheden til at dække af på flere positioner og selvom Lions har meldt ud at de primært ser ham som guard, skal det ikke udelukkes at han vil overtage på right tackle fremfor Michael Ola, hvis der bliver behov for det.

 

Angrebet var meget op og ned i sidste sæson, men fandt sig umiddelbart til rette under koordinator Jim Bob Cooter – der overtog midtvejs gennem sæsonen – og i de sidste otte kampe, hvor Lions gik 6-2, snittede angrebet 26,1 point pr. kamp mod blot 18,6 i de første otte. Kan der bygges videre på det, kan angrebet meget vel ende med at præstere bedre end vores offensive grading afspejler.

 

Sparkerduoen Matt Prater og Sam Martin er begge kvalitetsspillere på deres respektive positioner. Prater ramte på 22 af 24 field goals sidste år, men missede dog tre ekstra point-forsøg, mens Martins net avg. på 42,0 yards pr. punt var fjerdebedst i ligaen.

 

Svagheder:

Mens angrebet virkede til at finde sig til rette i slutningen af sidste sæson, har vi stadig visse forbehold når vi kommer ned over de offensive enheder til denne sæson. Quarterback Matthew Stafford sluttede 2015 af på fornem vis med 17 touchdowns og blot én interception i de sidste seks kampe (kombineret med en completionprocent på 72,3 og et snit på 7,5 yards pr. attempt), så han kan ende med at gøre vores Average-grade til skamme, hvis han fortsætter hvor han slap. Vi vil dog gerne se Stafford levere den slags spil over endnu længere perioder før vi er klar til at købe ham som bedre end den grade vi har givet.

 

Der var store forventninger til running back Ameer Abdullah forud for sidste sæson, men trods 168 touches blev det blot omsat til tre touchdowns. Han kan tage et skridt frem i år, men også ved Abdullah er vi nødt til at se mere end vi gjorde i 2015 før vi vil give en højere grade. Theo Riddick er dygtig i kastespillet, men har gennem tre sæsoner i ligaen blot snittet 2,9 yards pr. carry på 72 løb.

 

Den offensive linje har fire startere vi har gradet til mindst Average, men til gengæld er center Travis Swanson én af ligaens dårligste på sin position. Tight end Eric Ebron, et førsterundevalg i 2014, har endnu ikke formået at være i nærheden af at leve op til sit høje valg, og en ankelskade vil koste ham en del af training camp, og ikke just hjælpe ham på vej til en større rolle i angrebet i år.

 

Mens forsvaret har en kvalitetsstarter på cornerback i Darius Slay, er der problemer på den anden side af banen, hvor Nevin Lawson formentlig kan se frem til at blive testet ofte i denne sæson. Og baseret på hvad vi hidtil har set af Lawson er det svært at være optimist på hans vegne. Quandre Diggs er en fin spiller i slotten og Tavon Wilson på strong safety bør heller ikke blive udstillet. Til gengæld halter dybden i Lions’ secondary. Billedet er det samme på hele forsvaret, hvor linebacker Josh Bynes er eneste backup vi har gradet til Average.

 

Linebackerkæden har en god mand i DeAndre Levy på weakside, men hvor han står efter at have misset 15 kampe sidste år grundet hofteproblemer er uvist. Tahir Whitehead i midten er en anstændig starter, mens Kyle Van Noy på strongside endnu ikke har formået at leve op til det andenrundevalg Lions investerede i ham i 2014.

 

Gennemsnitlig spillergrade: 2,500

Samlet holdgrade: 2,869

 

Green Bay Packers:

Green Bay Packers - 2016 rosteranalyse

Styrker:

Angrebet har år efter år været den store styrke for Packers, og i år ser ikke ud til at blive anderledes. Otte spillere er gradet Above Average eller bedre, herunder fem som mindst High Quality. Vigtigst af alt har Packers ligaens bedste spiller på footballs vigtigste position. Aaron Rodgers var ikke på sit bedste i sidste sæson, og snittede karrieredårligste 6,7 yards pr. attempt. Han kastede ikke desto mindre fortsat 31 touchdowns mod blot otte interceptions og præsterede dermed for femte gang på otte sæsoner som starter at kaste 30+ touchdowns og færre end ti interceptions.

 

Rodgers står bag en stærk offensiv linje, der har en af ligaens bedste duoer på guard i Josh Sitton og T.J. Lang. Også dybden på linjen er god med tre af fire reserver gradet til mindst Average. Linjen bør ikke kun hjælpe Rodgers, men også running back Eddie Lacy bør nyde godt af den. Lacy havde også en skuffende sæson sidste år, hvor backup James Starks så masser af spilletid, og mens begge ventes at se en del spilletid i starten af denne sæson, bør Lacy – hvis motivationen og formen er på plads – kunne distancere sig. Han er den bedste af de to og med 20 touchdowns i sine første to sæsoner har han vist at han på sit bedste kan være en force på jorden.

 

Wide receiver Jordy Nelson sad ude hele sidste sæson med en korsbåndsskade og Randall Cobb ramte ikke vanligt niveau. Nelson er klar til denne sæson og skal prøve at genfinde det spil, der i 2013-2014-sæsonerne kastede 2833 yards og 21 touchdowns af sig, og Cobb bør også kunne levere bedre end sidste år – ikke mindst hvis Nelson trækker noget opmærksomhed væk fra ham.

 

Også forsvaret ser solidt ud. Vi har kun én starter – inside linebacker Jake Ryan – gradet til Below Average, og, ligesom på angrebet, otte spillere til Above Average eller bedre, herunder hele det startende secondary, og de to edge rushers Clay Matthews III og Julius Peppers. Kasteforsvaret bør holde et godt niveau med gode pass rushers og dygtige folk i opdækning, om end ingen af starterne i Packers’ secondary er af høj kvalitet. På den defensive linje er Mike Daniels en ofte overset kvalitetsspiller, der også kan skabe kaos i modstandernes backfield.

 

Med tilføjelsen af Kenny Clark i første runde af årets draft har Packers også gjort noget for at styrke løbeforsvaret og de har samtidig fundet en spiller, der også har vist sig i stand til at skabe pass rush fra indersiden. Med backup Mike Pennel i karantæne i de første fire kampe, bliver Clark kastet for løverne med god mulighed for at sætte sit aftryk fra start.

 

Svagheder:

2015 var det dårligste offensive år i Green Bay siden 2006 med en offensiv rangering som nummer 15 i scorede point og blot nummer 23 i offensive yards. En 6-0-start på sæsonen blev afgørende for at Packers trods store problemer i anden halvdel af sæsonen nåede ti sejre og en slutspilsplads. Vi bør se fremskridt fra angrebet i år, men det er naturligvis ikke garanteret. Hvor står Nelson efter sin skade? Kan Lacy holde sig i form og kan Cobb genfinde sit gamle niveau? Og hvad kan tight end Jared Cook? Cook har gennem hele sin karriere – under Jeff Fisher – været uhyre ustabil. Fantastisk på sine bedste dage, komplet usynlig på sine værste. Nu har han for første gang en quarterback af høj kvalitet til at kaste til sig, så hvis ikke han for alvor bryder ud i år, er det svært at tro på at han nogensinde bliver til mere end han er nu.

 

Left tackle David Bakhtiari er det svage led på den offensive linje, men stadig en kapabel starter. Han har andenrudevalget fra årets draft, Jason Spriggs, bag sig, der umiddelbart er udset til at tilbringe hele sin rookiesæson som reserve, men bør kunne gøre god figur hvis han bliver tvunget i aktion.

 

Receiverkorpset bag Nelson og Cobb halter en smule, hvorfor det er afgørende at de genfinder tidligere tiders niveau. Davante Adams har i sporadiske glimt vist flot spil, men har alt for ofte skuffet. Ingen af reserverne giver anledning til den store optimisme. Jeff Janis er en fremragende atlet, men har i to sæsoner blot samlet fire catches sammen, og spørgsmålet er om han nogensinde får sat sit spil sammen. Ty Montgomery samlede 15 catches sammen som rookie, men måtte gennem en større ankeloperation i december, mens rookie Trevor Davis, ligesom Janis er en fremragende atlet, der skal have teknikken finpudset før han er klar til at yde et væsentligt bidrag.

 

Mens den startende defensiv generelt ser solid ud, er der lidt bekymringer på indersiden af linebackerkæden. Jake Ryan har ikke vist meget hidtil, mens Blake Martinez er en rookie valgt i fjerde runde (som vi dog havde en andendagsgrade på). På den defensive linje er der lidt upside i Kenny Clark, men han er stadig ung og en smule rå, og er bestemt ikke garanteret et stort impact i år. Letroy Guion ved hans side er en kapabel starter, men ikke meget mere.

 

Det store defensive issue er dog reserverne. Ikke én eneste backup har vi kunnet ramme en Average-grade på, så hvis Packers’ defensive dybde bliver testet, kan Dom Capers få sin sag for.

 

Gennemsnitlig spillergrade: 3,250

Samlet holdgrade: 4,782

 

Minnesota Vikings:

 

Minnesota Vikings - 2016 rosteranalyse

Styrker:

Det skulle blot tage to sæsoner for Mike Zimmer at få Vikings til at spille op til (næsten) al sit potentiale. Defensiven, der var ligaens dårligste målt på tilladte point i 2013, sluttede som nummer fem i ligaen i samme kategori efter to år med Zimmer som head coach, og Vikings kunne, trods et angreb der kun rangerede midt i ligaen, sikre sig NFC North-titlen med en sejr på udebane mod Packers i sidste spillerunde.

 

Og defensiven ser kun stærkere ud til denne sæson, ikke mindst hvis man måler på starterne. Intet forsvar i ligaen grader ligeså stærkt ud på den startende enhed som Vikings’ i vores analyse. Hele syv defensive startere – foruden én backup – har vi gradet til High Quality eller bedre, og i nose tackle Linval Joseph og safety Harrison Smith har Vikings to spillere på forsvaret, som vi vurderer som de bedste på deres respektive positioner.

 

Langs den defensive linje er Vikings glimrende besat med to stærke startere på ydersiden i Everson Griffen og rutinerede Brian Robison, samt en fremragende backup i Danielle Hunter, mens Linval Joseph og Sharrif Floyd i midten også udgør en stærk duo. Tom Johnson sikrer en kvalitetsreserve, der på kastedowns kan skabe kaos i modstandernes backfield.

 

Linebackerkæden har i Anthony Barr en outside linebacker, der var i hård kamp med Patriots’ Jamie Collins om æren som ligaens bedste på positionen, og sidste års andenrundevalg Eric Kendricks leverede også stærkt spil som rookie i midten af enheden.

 

Xavier Rhodes, Harrison Smith og slot corner Captain Munnerlyn sikrer tre stærke startere i Vikings’ secondary, hvor rutinerede Terence Newman som sidste starter på cornerback ikke helt har tidligere tiders niveau, men stadig er en anstændig starte. Rammer han til gengæld muren, har Vikings i både Trae Waynes og rookie Mackensie Alexander et par solide reserver, der bør kunne gå ind og bidrage.

 

Offensiven har ikke defensivens høje niveau, men der er stadig flere positive ting ved Norv Turners enhed. Adrian Peterson har rundet 31 år, men er stadig ligaens bedste på positionen – 1485 rushing yards og 11 touchdowns sidste år – og Jerick McKinnon sikrer en glimrende backup, der også yder et pænt bidrag i kastespillet; den del af spillet, der aldrig har været Petersons styrke.

 

Receiverkorpset ser lovende ud med tilføjelsen af Laquon Treadwell i første runde af draften. Stefon Diggs viste masser af lovende takter som rookie sidste år og Jarius Wright har gennem flere sæsoner været en god trussel i slotten, mens tight end Kyle Rudolph – så længe han er skadesfri og kan få lov at bidrage i kastespillet – også er et godt våben.

 

På den offensive linje overtog Joe Berger i sidste sæson fra en skadet John Sullivan i midten, og det var stort set ikke til at se på spillet på positionen. Nu er Sullivan tilbage og Berger degraderet til reserve, hvor han dog sikrer høj kvalitet – og han har også alsidigheden til at dække af på guard, hvis det bliver nødvendigt. Alex Boone er hentet i free agency og sikrer sammen med Brandon Fusco, der er tilbage på sin bedste på position på right guard, en god duo ved siden af Sullivan.

 

Svagheder:

Vikings’ roster har ikke mange huller, men to positioner skiller sig ud når man ser ned over holdet – left tackle og weakside linebacker. Left tackle Matt Kalil havde en lovende rookiesæson i 2012, men har aldrig siden ramt samme niveau og man må efterhånden så tvivl om hvorvidt løbet er kørt for ham. Der er dog ikke hentet en erstatning ind, så han ser ud til at sidde solidt på positionen igen i år. På right tackle er Andre Smith hentet ind og erstatter Phil Loadholt, der ved starten af training camp valgte at indstille karrieren. Smith har været blandt ligaens bedste på positionen, men niveauet er dalet en smule over de seneste år. Han bør dog vise sig bedre end T.J. Clemmings, der jævnligt havde problemer på positionen sidste år efter han blev tvunget til at tage over for en skadet Loadholt op til sæsonstart.

 

Weakside linebacker Chad Greenway har været det svage led i Vikings’ front-seven i nogle år, men hans rutine er værdsat af trænerstaben og han har formået at bevare starterjobbet. Dybden i linebackerkden er én af de større bekymringer på holdet med alle tre backups gradet som Below Average – samme grade begge backups på safety har fået.

 

Offensivt har quarterback Teddy Bridgewater vist mange lovende ting gennem sine første to sæsoner, men han bliver holdt tilbage af at spille i et system, der ikke tilgodeser hans styrker. Hvordan man end vender og drejer det, er Bridgewater og Adrian Peterson spillere, der passer i to forskellige systemer og for nuværende kører Norv Turner et system, der passer til Peterson, hvilket holder Bridgewater tilbage. Vi kan meget vel komme til at se Bridgewater tage det næste skridt i år, hvor hans gruppe af pass catchers også er blevet styrket – også med Charles Johnsons tilbagevenden efter en skade hæmmede ham gennem sidste sæson. Vi har ham gradet til Below Average, men kan han genfinde noget af det han viste i slutningen af 2014, kan han ende med at gøre den grade til skamme.

 

Gennemsnitlig spillergrade: 3,717

Samlet holdgrade: 4,406

 

NFC NORTH POWER RANKING

  1. Green Bay Packers
  2. Minnesota Vikings
  3. Chicago Bears
  4. Detroit Lions

 1,586 total views,  1 views today

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top