You are here
Home > Blogs

MACK, BRIDGEWATER OG OL-HJÆLP TIL ALLE? 13 BUD PÅ NFL-TRADES, DER BURDE SKE INDEN SÆSONSTART

Den regulære sæson står for døren og dermed også de sidste svære beslutninger i forhold til at finjustere de 32 rosters rundt om i ligaen. Fra én dag til en anden bliver tæt på 1200 spillere cuttet, når rosterne skal trimmes fra 90 til 53 mand, og derfor er der også en mulighed for at samle nye spillere op på positioner, hvor man måske stadig føler, at man er lidt tyndt besat, mens andre hold har smidt guld på gaden. Dog kan det som General Manager være fristerende at være en lille smule på forkant med den situation og eventuelt veksle spillere ”on the bubble” til fremtidig værdi i form af draftpicks eller en spiller, man har udset sig. Samtidig er der også bare hold, der endnu ikke har lykkedes med at besætte dybden på alle pladser tilfredsstillende, eller som stadig leder efter den opgradering, der kan tippe marginalerne i løbet af sæsonen.

Derfor giver vi her 13 bud på trades, vi kraftigt ville overveje, hvis vi var beslutningstagere rundt omkring i ligaen. Det skal for god ordens skyld siges, at det udelukkende er en spekulativ øvelse, og at der er en god chance for, at vi går 0 af 13 i forhold til om trade-ønskerne går i opfyldelse.

1. New York Jets QB Teddy Bridgewater til Jacksonville Jaguars

Er det ikke det trade, alle vil se lige nu? Teddy Bridgewaters comeback story er en af de absolut mest opløftende historier i hele off-season, og det ser ud til, at den stadig blot 25-årige QB er kommet sig fuldt over sin skrækkelige knæskade for to sæsoner siden. Vikings valgte ikke at forlænge med ham i off-season, da de gik all in på Kirk Cousins, og derfor landede Teddy hos New York Jets, der i forvejen råder over den solide veteran Josh McCown, og som valgte Sam Darnold med det tredje valg i årets draft. Der er ingen tvivl om, at Darnold er fremtiden hos Jets, og med McCown som mentor og starter/backup i den kommende sæson efterlader det Teddy Bridgewater i et mærkeligt limbo som den umiddelbare nummer tre på depth charten. Da McCown ikke har nogen trade value og Bridgewater samtidig løber rundt på en stærkt incentive laden deal, der maksimalt kan stige til $15M, er han det perfekte trade target. Jaguars lever og dør med Blake Bortles, og selvom de gav ham et vote of confidence og 3 år, $54M i februar, så er Bridgewater både billigere, bedre og yngre. Som minimum ville han være en bedre backup end Cody Kessler, der ikke tilbyder meget, hvis Bortles går ned. Jaguars er bygget til at vinde – og vinde nu – og derfor må QB-positionen ikke holde dem tilbage. Jets ved også godt, at de kun har den tilbagevendte Bridgewater til ”låns” i den her sæson, og kombineret med den stadige usikkerhed om Bridgewaters knæ, så bør kompensationen også være derefter. Som en bonus kan Jets sørge for, at Bridgewater måske ikke rammer det åbne marked i offseason og tager til Patriots næste år.

Mulig kompensation: 2019 3rd/4th round pick

2. Jacksonville Jaguars DE Dante Fowler til Seattle Seahawks

Det her forslag er lidt mere i wild-card-afdelingen og modstrider en lille smule mod det tidligere udsagn om, at Jaguars er bygget til at vinde nu. Umiddelbart ville det betyde, at man ikke trader tredjevalget fra 2015 væk, men situationen omkring Dante Fowler er tilpas mærkelig til at det godt kunne lade sig gøre. Således kommer han fra sin bedste sæson med 8.0 sacks, men er alligevel blevet overhalet af Yannick Ngakoue på depth charten, ligesom Jaguars virker glade for rookie DaWuane Smoot, som de valgte i tredje runde af sidste års draft. Samtidig valgte holdet ikke at samle Fowlers 5th year option op, hvilket gør Fowler til potentiel Free Agent næste off-season. Det rygtes derudover, at han ikke er helt tilfreds med rollen hos Jaguars, og i Week 2 af pre-season var han suspenderet internt på holdet sammen med stjernecornerbacken Jalen Ramsey. Det kunne altså lægge op til et brud efter sæsonen, så hvorfor ikke ”sell high” på det tidligere førsterundevalg? Seahawks mangler desperat passrush modsat Frank Clark, og næste år er der en pæn pose penge at dele forlængelser ud med hos Seattle. Seattle har tidligere vist, at de er villige til at trade for ungt talent, ligesom de gjorde med Sheldon Richardson forud for sidste sæson. Dante Fowler har ikke helt samme resume som Sheldon Richardson, der gik for et 2. rundevalg og WR Jermaine Kearse, men Seahawks, der mangler et 2nd round pick næste år, kunne godt aflevere et 3rd eller 4th round pick for den 24-årige passrusher og samtidig eventuelt swappe late-round picks. Jaguars er formentlig ikke presset til at trade ham og kan også “vente” en sæson på et eventuelt compensatory pick, hvis de lader ham smutte til en stor kontrakt i Free Agency.

Mulig kompensation: 4th round pick + eventuelt conditional 7th

3. Seattle Seahawks FS Earl Thomas til Dallas Cowboys

Seahawks har dog en anden mulighed for eventuelt at hente det tabte 2. rundevalg (Duane Brown) hjem, før sæsonen går i gang. Ligaens bedste FS Earl Thomas er nemlig stadig ikke mødt op i camp, og det ser ikke rigtig ud til, at den genforening sker lige med det samme. Samtidig står hele Seahawks-forsvaret over for et større generationsskifte, hvor hele Legion of Boom allerede er væk, og hvor LBs Bobby Wagner og K.J. Wright er de længst tenured spillere. Derfor ville det være en hård, men forståeligt beslutning, hvis Seahawks vælger at skille sig af med Earl Thomas. Spørgsmålet er så bare, hvem der er villige til at betale, hvad de forlanger. Det offentlige frieri med Dallas Cowboys har næsten været for meget af det gode, og hvis jeg var Pete Carroll og John Schneider, så hørte jeg i hvert fald lige, hvad andre ville være villige til at give – i sidste ende nok som middel til at drive prisen op for netop Dallas. I sidste ende giver det dog mening for begge hold at trykke på aftrækkeren på et blockbuster-trade. Og ja, det vil det være, når ligaens bedste FS er involveret. Rygterne har svirret om, at Seahawks ville have et førsterundevalg og et andet mid-round pick som kompensation, indtil det blev rapporteret, at snakken gik om det 50. valg i år, som Dallas i stedet valgte OL Connor Williams med. Som Seahawks ville min startpris derfor stadig lyde på et 1st round pick, men jeg ville være villig til at sænke det til et 2nd round pick, hvis Dallas smed et mid-to-late mere oveni.

Mulig kompensation: 2nd round + 6th round pick

4. Baltimore Ravens TE Maxx Williams til Los Angeles Chargers

Baltimore Ravens er loaded på TE, efter de draftede både Hayden Hurst og Mark Andrews i år. Samtidig har de Nick Boyle på rosteret, hvilket umiddelbart skulle indikere, at Maxx Williams er i fare for at ryge på markedet, når holdene indleverer deres cuts. Los Angeles Chargers bør dog ikke vente, til Maxx Williams eventuelt bliver ledig for alle 31 andre hold, da de stadig har et stort hul at lukke efter Hunter Henrys skade. Maxx Williams blev valgt med det 55. valg overall i 2015 og har noget talent, men skader og ujævne præstationer har skåret toppen af forventningerne til ham. Faktisk har han blot leveret 354 yards og 2 TD på tre sæsoner, men medmindre Chargers er villige til at gå ind i en af Philip Rivers’ sidste sæsoner med et loaded roster og Virgil Green, Sean McGrath og Sean Culkin som TE-gruppe, så er Williams måske bedste bud på en forstærkning. Man satser på upside, men prisen er nok også derefter.

Mulig kompensation: Conditional 2019 7th round pick (kan stige til 6th)

5. Denver Broncos WR Demaryius Thomas til Arizona Cardinals

Case Keenum er kommet til byen, og John Elway har kvitteret ved at omgive ham med nye, spændende brikker på angrebet. Således var det forholdsvis aggressivt at vælge både Courtland Sutton (2/40. overall) og DaeSean Hamilton (4/113. overall), når man i forvejen har både Demaryius Thomas og Emmanuel Sanders på holdet. Samtidig har man Isaiah McKenzie, og det lader også til, at holdet er glade for både River Cracraft, Jordan Taylor og særligt Tim Patrick. Derudover har AWOL-receiver Carlos Henderson meldt ud, at han gerne vil tilbage til holdet. Det er ikke ensbetydende med, at man vil gøre en styrke på holdet svagere ved at trade ens mest pålidelige og stabile WR i Thomas, men hvis man føler, at Keenums kemi går i retning mod Sanders, og man føler, at Sutton kan reproducere Thomas’ produktion i Red Zone, så er det potentielt en del penge at spare ved at cutte den 30-årige receiver. Derudover har Thomas et cap-hit på hele $17.533M næste år og har en potentiel out efter denne her sæson – så hvorfor ikke få noget for ham, når man alligevel har fremtiden på plads på positionen? Ser man efter en trade-partner, er det oplagt at kigge mod Arizona Cardinals, hvor Mike McCoy nu er OC. Han har arbejdet med Demaryius Thomas i flere omgange hos Broncos, og samtidig er Arizona det næstdårligst gradede hold på WR i vores store rosteranalyse. Efter snart 35-årige Larry Fitzgerald er Christian Kirk, Chad Williams og J.J. Nelson navnene, der skal gøre livet nemt for Sam Bradford og transitionen til fremtiden og Josh Rosen nemmere. Et stort target med kontinuerlige 1000-yard-sæsoner som Thomas ville pynte.

Mulig kompensation: 2019 3rd/4th round pick

6. Detroit Lions RB Ameer Abdullah til New York Jets

Det ville ikke undre mig, hvis New York Jets bliver et overraskende godt hold i år, og det ser ud til, at holdet kommer til at committe til at få løbet til at fungere i Jeremy Bates’ offensive system. Jets er dog det næstdårligste hold på RB i rosteranalysen, og Isaiah Crowell ligner holdets bellcow, mens Bilal Powell er en fin 3rd down back. Sjetterundevalget Trenton Cannon er lige nu sidste mand på holdkortet, mens Thomas Rawls hele tiden er småskadet og har problemer med fumbles. Hvis jeg var Jets, ville jeg holde øje med mulighederne og eventuelt tilføje en ekstra all-around RB til holdet. Det kunne nemt være Ameer Abdullah, der ser ud til at være kommet lidt i overskud hos Lions, der har depth charten på plads med LaGarette Blount, rookie Kerryon Johnson og passcatcher Theo Riddick. Umiddelbart ser det ud til, at de også kunne beholde Abdullah i en ST-rolle, men det er ikke givet, og får de et tilbud på ham, så ligner det et sandsynligt farvel til det tidligere 2. rundevalg. Et hold som Houston Texans kunne også være en tradepartner, men i dette tilfælde er det Jets, der sikrer sig en backup på RB.

Mulig kompensation: 2019 7th round pick

7. New Orleans Saints LB A.J. Klein til Pittsburgh Steelers

Den forfærdelige nakkeskade til Ryan Shazier har givet Steelers problemer på ILB, som de ikke umiddelbart har formået at løse. Jon Bostic, Vince Williams og Tyler Matakevich har bestemt ikke meget range i coverage og rookie UDFA Matthew Thomas er atletisk, men utrolig rå. Derfor ville jeg som storfavorit i AFC North og Super Bowl-bejler fra AFC-halvdelen lede med lys og lygte efter en opgradering. Et af de hold, der er godt besat på LB, er New Orleans Saints, der dog ikke ville slippe deres spillere billigt, da de også ved, at dybden hurtigt kan blive vigtig, hvis man vil nå langt i den kommende sæson. Ikke desto mindre har holdet både Demario Davis, Craig Robertson, Manti Te’o, Jayrone Elliott og spændende Alex Anzalone til linebackerpositionen. A.J. Klein er ingen world-beater, men han gør det meste solidt og ville være en god mand for Steelers. Saints er desuden en smule hårdt spændt for, hvad angår cap space, og Klein går ind i andet år på en 4-årig kontrakt til $24M med en potentiel out i år, før han koster $6M næste år og $10M i 2020.

Mulig kompensation: 2019 4th round pick + 2019 7th round pick for Klein + 2019 6th round pick

8. San Fransisco 49ers OL Joshua Garnett til Minnesota Vikings

Joshua Garnett har på ingen måde levet op til sin draftstatus som det 28. overall valg i 2016. Tidligere på sommeren kom det frem, at den tidligere Stanford-spiller splittede reps med journeyman Mike Person i OTAs, mens også Erik Magnusson ser ud til at have presset Garnett ned ad depth charten. Senere kom det frem, at han ikke følte, at hans ene knæ var helt i orden efter at have tilbragt sidste sæson på IR med en knæskade, men nu er Garnett tilbage på banen og spillede efter sigende stærkt i holdets anden pre-season-kamp. Det er dog ikke lig med et garanteret rosterspot, og der er mangel på OL-hjælp så mange steder i ligaen, at nogle hold burde være parate til at tage chancen på Garnetts upside, hvis han alligevel ikke starter hos 49ers. Måske Vikings vil være påpasselige med at kaste draftkapital efter en spiller med en skadeshistorik som Garnett, men de er blevet ramt af flere skader på den offensive linje end noget andet hold – udover Carolina Panthers – i løbet af pre-season og kunne godt bruge dybde såvel som en spiller, der kan overraske, hvis han får chancen som starter. Et hold som Vikings – det kunne også være et hold Jets eller Texans – vil nok ikke være villige til at smide specielt meget efter Garnett, hvis han alligevel er on the bubble, men der er kronisk mangel på OL-talent, så det kan være en god idé at smide et pick afsted for at sikre sig spillerne, før de rammer waiveren og/eller markedet, hvor alle hold kan være med. Vikings er i den grad i win-now mode og kan simpelthen ikke tillade sig ikke at gøre alt, hvad der står i deres magt for at beskytte Kirk Cousins og deres $84M Super Bowl-investering.

Mulig kompensation: Conditional 2019 6th round pick

9. Philadelphia Eagles OL Isaac Seumalo til Houston Texans

Der er snak om, at Eagles’ rookie Matt Pryor har snuppet pladsen som top-backup på indersiden af den offensive linje hos Eagles. Den offensive linje er en af Super Bowl-vindernes absolut største styrker – både i toppen og i dybden – og de kommer formentlig til at cutte spillere, der hurtigt vil blive samlet op af andre hold. Vurderer de, at springet fra 3. valget i 2016, Seumalo, til eksempelvis Jon Toth, Chance Warmack eller rookies Toby Weathersby og Aaron Evans ikke er specielt stort, så er Isaac Seumalo formentlig den med mest tradeværdi. Howie Roseman har samtidig været forholdsvis aggressiv på trademarkedet tidligere, og han ved, at ligaen i det hele taget er desperate efter OL-hjælp. Især Houston Texans er virkelig i problemer på den offensive linje og rangerer som den næstdårligste OL-gruppe efter Jets. Når det ikke bliver Jets, der henter ham i dette scenarie, så skyldes det næste trade-scenarie, der er et af de helt store. I stedet finder Houston Texans en opgradering til den offensive linje, der som minimum går ind som den 6. bedste linjemand på et hold, der møder fantastiske defensive linjer hos både Jaguars og Titans to gange årligt. Hvis Texans virkelig vil give Deshaun Watson nogle tålelige betingelser, så skal de være mere end én skade fra katastrofen på den offensive linje.

Mulig kompensation: 2019 5th round pick + 2020 6th round pick

10. Indianapolis Colts OC Joe Haeg eller Deyshawn Bond til Dallas Cowboys

Hvis der er en position, hvor Indianapolis Colts har et overskud af talent, er det den offensive linje, og som udgangspunkt er det en ekstremt god bargaining chip at have i en talent-hungrende liga, der kronisk mangler dybde på OL. I vores rosteranalyse står Colts med et svært valg i forhold til, om de vil cutte et ungt talent eller noget af den eneste proven, veteran presence, de har på den offensive linje. For Colts ville det give mening at forsøge at beholde de unge spillere, men omvendt er det brug for noget lederskab og en mand som Matt Slauson, der trods alt blev håndplukket i Free Agency af den offensive linjetræner Dave DeGuglielmo, der kender ham fra tiden i Jets. Dog ville det være både ærgerligt og hovedløst at lade en yngre, lovende spiller gå uden nogen kompensation. Hos Dallas Cowboys har de fået den nedslående besked om, at ligaens vel nok bedst center, Travis Frederick, døjer med den autoimmune sygdom Guillain Barre, der kan betyde lammelser og tab af muskelstyrke – og i værste tilfælde være livstruende. Heldigvis skulle den være opdaget i et tidligt stadie, og man kan heldigvis være sikker på, at en NFL-spiller som Frederick får den absolut bedste medicinske hjælp og overvågning, der er tilgængelig. Det betyder dog, at Frederick er ude på ubestemt tid, og at det nok handler mere om mennesket Frederick end football-spilleren lige i øjeblikket. Tilmed har Zack Martin døjet med en hyper-extended knee, mens de starter en rookie på LG i Connor Williams, der godt kan have brug for at vænne sig til NFL. Holdet har allerede en kapabel backup til centerpositionen – og de andre tre interior spots – i Joe Looney, men efter ham ser det tyndt ud, og Dallas har ikke råd til, at holdets største styrke pludselig bliver et spørgsmålstegn. De må stadig vågne med mareridt om Chaz Green overfor Adrian Clayborn sidste år. Derfor ville jeg som Jerry Jones samle telefonen op og ringe til Colts for at forhøre mig om en af deres interior back-up OL.

Mulig kompensation: 2019 5th round pick

11. Cleveland Browns OLB Jamie Collins til Green Bay Packers – og Packers WR Randall Cobb til Browns

Lad det være sagt med det samme. Der er mange moving parts involveret i dette trade, og derfor bør det også lande langt nede på sandsynlighedsskalaen. Ikke desto mindre er det et trade, som på mange måder ville give god mening for begge hold. Cleveland Browns er først og fremmest virkelig godt besat på LB-positionen, hvor de foruden Jamie Collins råder over Joe Schobert, Christian Kirkey, Mychal Kendricks og rookie Genard Avery, der tilmed fik en del passrush snaps hos Memphis og som på sigt – og måske allerede fra denne sæson – ville kunne bruges i nogenlunde samme rolle som Jamie Collins. Derudover er Collins løntung – både nu og i fremtiden – men holdet har en out i næste sæson, hvor han kan cuttes for $2.5M i Dead Money. I år vil det dog være ganske umuligt, da hans dead cap på $14.5M er højere end hans $12.15M cap hit. Det betyder da også, at Packers er nødt til at cleare noget cap space for overhovedet at få råd til Collins, så spørgsmålene er derfor 1) Ville de overhovedet være interesseret? Og 2) Hvordan får de kabalen til at gå op? Set fra et Packers-perspektiv burde en spiller som Collins give rigtig god mening. Mange Packers-fans går lige nu og drømmer om et blockbuster-trade, der sender Khalil Mack til osteland, men med skaden til Jake Ryan, der er en klassisk off-ball LB, ville det næsten give mere mening at tilføje en off-ball LB med stærke passrush skills som Collins. På den måde kan han give mere ro til at få kørt rookie Oren Burks ind på holdet eller opgradere fra Blake Martinez og samtidig skabe mere dybde. Derudover er Packers’ passrush ganske svagt efter Nick Perry, og kan man pludselig rotere Matthews og Collins ind, så kan man holde sit rush friskt og samtidig give holdet en yderst dynamisk spiller, som angrebene konstant bør holde øje med. Hvordan får de råd? De trader Randall Cobb, der løber rundt med et cap-hit i samme størrelsesorden som Collins, og som bliver presset af en lang række unge, spændende WRs i Allison, Trevor Davis, St. Brown, Yancey, J’Mon Moore og Valdes-Scantling, som Green Bay formentlig ville være kede af at miste. Browns derimod har haft snøren ude efter Dez Bryant uden at lukke en aftale og kunne godt bruge en proven WR mere, hvis man ikke helt kan regne med, at Antonio Callaway eller Josh Gordon er på banen af forskellige årsager. De to nævnte spillere i et direkte bytte – og så bliver Packers nødt til at smide et forholdsvis attraktivt draftpick oveni.

Mulig kompensation: Jamie Collins for Randall Cobb + 2019 5th round pick

12. Denver Broncos EDGE Shane Ray til Los Angeles Rams

Rams har virkelig opgraderet forsvaret til denne sæson og har fået tilgang af stjerner som Ndamukong Suh, Aqib Talib, Sam Shields og Marcus Peters. Samtidig formåede de at holde på S Lamarcus Joyner og re-signe Nickell Robey-Coleman. Med andre ord er deres forsvar stacked og klar til et dybt play-off run efter sidste års store skridt i den rigtige retning. Pånær på én position. Holdet sendte nemlig DE Robert Quinn til Miami Dolphins, hvilket efterlader holdet med et gabende hul som outside passrusher. Desuden er DE Morgan Fox røget på IR, hvilket efterlader Samson Ebukam, Matt Longacre og rookies Ogbonnia Okoronkwo (5. runde) og Justin Lawler (7. Runde) som bedste muligheder på et ellers Super Bowl-caliber defense. Derfor ville jeg som GM Les Snead kigge mig godt rundt omkring efter en passrusher. Her springer et navn som Shane Ray straks i øjnene, i og med at Broncos valgte Bradley Chubb med det femte valg i årets draft og allerede råder over Von Miller og Shaq Barrett. Holdet fik også sneget Auburn DE Jeff Holland, som vi havde en 4C grade på, ind som UDFA. De er altså stadig dybe på positionen. De valgte tilmed ikke at samle Shane Rays 5th year option op, hvorfor det tidligere førsterundevalg formentlig er fortid hos Broncos efter denne sæson. Dermed kunne de formentlig være villige til at skille sig af med ham, mens de kan få en kompensation up front i stedet for at skulle vente på et eventuelt late-round compensatory pick. Type-caster man Shane Ray ind hos Rams passer han imidlertid også ganske udmærket, da hans bedste våben er hans speed og get-off. Således ville det passe Rams særdeles godt, hvis han kunne angribe OT’s med speed fra begge sider og eventuelt tvinge QBs til at træde op i lommen til den fuldstændig frygtindgydende trio af Aaron Donald, Ndamukong Suh og Michael Brockers. Og nå ja, så var Rams’ DC Wade Phillips også defensiv koordinator hos Broncos i 2015 og 2016, hvor Shane Ray har akkumuleret for 12 af sine 13 sacks i karrieren. Perfekt match. Rams tradede Robert Quinn for et 4. rundevalg og vil formentlig ikke være villige til at give tilnærmelsesvis det samme for et 1-årigt ”lån” af Shane Ray.

Mulig kompensation: 2019 5th/6th round pick + 2020 Conditional 6th round pick (hvis han re-signer med Rams)

13. Oakland Raiders DE Khalil Mack til New York Jets

That’s the big one. Hvordan Oakland Raiders pludselig kan stå i en situation, hvor ligaens bedste DE ikke vil rapportere til holdet pga. kontraktissues uden nogen tegn på en løsning, er svært at sætte sig ind i. Jeg vil stadig se det, før jeg tror det, hvis Mack skal forlade Oakland, men ifølge Vegas’ bookmakere begynder det at ligne en reel mulighed. Især Packers og Bears bliver nævnt som kandidater, men jeg ville ikke udelukke New York Jets, der virkelig ser sig selv som en franchise på vej mod et opsving. Derudover er passrush deres absolut største bekymring, og de rangerer således som det næstdårligste hold på EDGE i rosteranalysen. Navne som Jordan Jenkins, David Bass, Lorenzo Mauldin og Josh Martin skræmmer bestemt ingen, og du ved, at ærkerivalen Tom Brady har oceaner af tid til at skille dig ad, hvis du ikke forstærker dit passrush. Et trade for Khalil Mack ville sende et stærkt signal til både fans, divisionen, medier og til Todd Bowles og resten af holdet om, at man tror virkelig på projektet. Jets har ikke vundet divisionen siden 2002 og ikke været i slutspillet siden 2010. Men det ville være dyrt – rigtig dyrt – at hente Khalil Mack. Jets har ikke noget 2. rundevalg næste år, men har derudover fuld råderet over alle picks de næste tre år. Derfor skal vi nok ud i en konstellation, hvor Jets handler næste års førsterundevalg og et førsterundevalg i 2020 væk for at lande 27-årige Mack, der har 40.5 sacks på CV’et i de første fire sæsoner (36.5 de seneste tre). Jets har til gengæld mere end $80M i cap-space næste år, så der er råd til en kæmpe forlængelse til Mack. Den skal være principielt på plads, før nogen handel går igennem.

Mulig kompensation: 2019 1st round pick + 2020 1st round pick

Hvad mener I om ovenstående trade-forslag? Er de helt hen i vejret – eller ville I skynde jer at slå til, hvis I var de involverede hold? Kom også gerne med dit bedste bud på et trade, der burde ske før sæsonstart, på vores Twitter @HuddleUpDK

 

765 total views, 2 views today

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top