You are here
Home > Podcasts

Huddle Up #122 – Free Agency “Jeopardy” + Bortles, Peters & Landry

Blake Bortles og hele Jaguars’ braintrust har fået forlænget deres kontrakter, men er det den rette beslutning for Jaguars? Vi ser derudover nærmere på Marcus Peters-traden og Dolphins’ beslutning om at franchise tagge Jarvis Landry, inden vi kaster os over en omgang Free Agency “Jeopardy”.

Mange spillere, der skal finde et nyt hjem, mange forskellige scenarier og meget sparsomme ledetråde. Spil selv med og se, om du er bedre end Magnus og Peter, når de forsøger at spørge sig vej gennem årets Free Agent-klasse. I alt bliver det til en gennemgang af mere end 50 spillere, der kan stå over for en flyttedag, så lyt med, når der quizzes og nørdes Free Agency.

709 total views, 2 views today

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top