You are here
Home > Podcasts

Huddle Up #121 – Valentine’s Day Special

Onsdag var Valentine’s Day, og det måtte naturligvis markeres, da vi satte os til mikrofonerne for at optage ugens podcast.

Der er amoriner i luften, når vi på holdenes vegne gør kur til spillere som Kirk Cousins, Demarcus Lawrence, Andrew Norwell og Nate Solder med vores free agency-love letters. Få i samme ombæring et kort indblik i den gruppe spillere, der rammer free agency i næste måned ved starten af det nye ligaår.

Magnus giver desuden en grunding gennemgang af hvordan du kan – og hvorfor du skal – lære at elske offseason og scoutingprocessen, mens vi ser nærmere på et par prospects, som vi elsker højere end de fleste – Iowas center James Daniels og South Carolina States Darius Leonard.

Få også vores tanker om Colts’ ansættelse af Frank Reich som head coach, Giants’ hyring af Mike Shula som offensive coordinator og 49ers’ talentfulde linebacker, Reuben Fosters problemer udenfor banen.

779 total views, 3 views today

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top