You are here
Home > NFL

Huddle Up-takt, Week 8: Miami Dolphins @ Baltimore Ravens

Thursday Night Football – kl. 2.30:
Miami Dolphins @ Baltimore Ravens (3+)
Spillet har ikke været i nærheden af at være til det, men Dolphins er 4-2 i kraft af fire snævre sejre – samlet på 14 point; deres snævreste nederlag var på netop 14 point – og holdet har generelt vist en evne til at hive sig sejrrigt ud af tætte opgør. Nu står de foran, på en kort uge, at skulle starte Matt Moore i stedet for skadede Jay Cutler, og mens Moore viste gode ting i søndagens comebacksejr mod Jets, er det svært ikke at være lidt bekymret for om han kan gentage dét spil. På den anden side kender han systemet og bør dermed være nogenlunde stillet i forhold til at kunne gå ind og tage over uden alt for store problemer.

Ravens har tabt to på stribe, og spillet har været skuffende i begge. Især nederlaget til Bears var en grim omgang, mens der ikke var så meget overraskende i at de måtte se sig slået af Vikings – uden Jeremy Maclin og Breshad Perriman og med en tidlig skade til Mike Wallace var holdet efterladt med Griff Whalen som bedste receiver; absolut ikke en ønskeposition (dog bedre at have ham som receiver end som short snapper på special teams – hilsen en evigt traumatiseret Colts-fan). Det er endnu usikkert om Wallace bliver klar ovenpå sin hjernerystelse, men om ikke andet ser Maclin og Perriman ud til at kunne gøre comeback i opgøret. Ravens’ offensiv har haltet det meste af året, og mens betingelserne absolut ikke har været optimale for Joe Flacco har hans spil også ladet en del tilbage at ønske. Løbeangrebet har været nogenlunde velfungerende, men har ikke noget let matchup mod Dolphins’ defensiv.

På den anden side af bolden har Ravens’ løbeforsvar skuffet i år, og mens fraværet af Brandon Williams uden tvivl har spillet ind, tillod de 169 yards på jorden mod Vikings i hans comeback i søndags – efterhånden som han kommer tættere på 100% bør defensiven også komme tættere på det niveau vi så i de første uger i den del af spillet. Mod et Dolphins-angreb der har snittet sølle 3,3 yards pr. carry og ikke fået bolden i end zone på jorden i år, skulle forsvaret have pæne chancer for at tvinge Matt Moore til at vinde kampen for Dolphins. Ravens’ kasteforsvar har været blandt ligaens bedste i år, og Dolphins kan atter være uden DeVante Parker – til gengæld viste Kenny Stills god kemi med Moore i søndags og greb begge Morres touchdowns i opgøret.

Min tiltro til Ravens er ikke ret stor, men de har hjemmebane på en kort uge mod et hold, der før eller siden bør få udstillet at de ikke er så gode som deres record angiver, og også må begynde at tabe nogle af de tætte kampe. Jeg tror ikke det får den store negative effekt for Dolphins at de starter Matt Moore – jeg vil end ikke afvise at det kan være en fordel – men jeg har bestemt heller ikke stor tiltro til dem, og det virker simpelthen helt forkert at spå dem til at gå på 5-2. Vi har haft nogle underholdende torsdagskampe i år, også i kampe, der bestemt ikke har set ud til at blive det, og man kan kun håbe at denne også overgår forventningerne, for der er godt nok ikke meget ved den, der får det til at kilde alle de rigtige steder. Vigtigheden af opgøret kan dog ikke underkendes – Ravens kæmper for at holde sig inde i kampen om slutspilspladser, og Dolphins vil med en sejr dele føringen i divisionen (i hvert fald indtil søndag) og holde sig til i slutspilskampen. Jeg tvivler på at vi får nogle af holdene at se til januar, men begge vil ganske givet kæmpe deres chance denne gang.

Men hvem vinder? When in doubt: Home team.

Miami Dolphins 13 @ 23 Baltimore Ravens

437 total views, 1 views today

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top