You are here
Home > NFL

Huddle Up-takt – Week 7

De tidlige søndagskampe – kl. 19.00:
Tampa Bay Buccaneers @ Buffalo Bills
Frisk fra en bye week, skal Bills forsøge at komme tilbage på sporet ovenpå nederlaget til Bengals. På 3-2 har de fået kastet sig selv ind i kampen om slutspilspladser, men kampprogrammet spidser lidt til, og hjemmekampe mod Raiders og Saints indenfor den næste måned er svære, men ikke umulige. På hjemmebane er de 2-0 i år, og bør også vise sig bedre end et Bucs-hold, der ikke har formået at slå et kvalitetshold i år. Nok har Bucs’ nederlag de seneste to uger været snævre, men det burde aldrig være blevet tæt i sidste uge hos Cardinals. Jameis Winston er tilbage under center ovenpå sin skulderskade, og det giver bedre chancer for gæsterne, men det er ikke nok til at afholde mig fra at gå med Bills. Værterne kan få svært ved at etablere løbet mod et Bucs-forsvar, der blot tillader 3,7 yards pr. carry, men Bills spiller godt nok på forsvaret til at jeg tror de kan klare sig med begrænset output fra LeSean McCoy.

Tampa Bay Buccaneers 13 @ 20 Buffalo Bills

Carolina Panthers @ Chicago Bears
Ovenpå et par stærke præstationer, leverede Panthers en svag præstation i nederlaget til Eagles sidste torsdag. At de endte med kun at lide et snævert nederlag til ét af ligaens bedste hold, skal dog ikke underkendes, og at det bliver tæt i en kamp, hvor de virkelig ikke spillede godt, vidner om at Panthers er et hold, der skal tages seriøst. Bears hentede en overtidssejr i Baltimore, og har generelt set bedre ud siden Mike Glennon blev bænket til fordel for Mitchell Trubisky. Men kan de også slå Panthers, der er uden Luke Kuechly? Man skal aldrig sige aldrig, men selvom Kuehclys fravær hjælper Bears’ løbeangreb, så bør Panthers stadig være stærke nok på forsvaret til at holde Bears’ angreb lidt nede, og på den anden side af bolden skulle de også være i stand til at få sat lidt point på tavlen.

Carolina Panthers 24 @ 17 Chicago Bears

Tennessee Titans @ Cleveland Browns
Cirkus Browns er tilbage. Kevin Hogan fik én start inden han igen blev bænket til fordel for DeShone Kizer. Titans hentede en comebacksejr mod Colts i sidste uge og deler føringen i divisionen. DeMarco Murray ventes at spille, men på mindre end 100% kan han meget vel se sig overhalet af Derrick Henry i kampen om spilletid i opgøret. Det kan dog blive svært at flytte bolden på jorden mod et solidt Browns-løbeforsvar – til gengæld har Titans flere gode våben i kastespillet, og Browns kan intet stoppe i den del af spillet. Indtil Browns viser sig værd at have tiltro til, går jeg imod dem, så dette er den letteste kamp at skyde på i denne uge.

Tennessee Titans 27 @ 10 Cleveland Browns

New Orleans Saints @ Green Bay Packers
Aaron Rodgers er sendt på injured reserve og Packers’ offensive skæbne ligger nu i hænderne på Brett Hundley i i hvert fald de næste otte kampe. Det starter på hjemmebane mod et formstærkt Saints-hold, der endelig virker til at fungere på begge sider af bolden. Man skal aldrig dømme et godt hold ude, selv når backup-quarterbacken er i aktion – slet ikke i den første kamp med ham. Men spørgsmålet er: Hvor godt et hold er Packers i virkeligheden? I hvor høj grad hænger deres succes på at de har ligaens bedste quarterback under center? Jeg er fristet til at sige ”meget”. Jeg vil ikke afvise at resten af holdet omkring Hundley træder i karakter, og trænerstaben får tilpasset det offensive system til hans styrker – eller så det i mindre grad udstiller hans mangler – men jeg vil ikke skyde på at de gør det med så stor succes, at Saints ikke vinder.

New Orleans Saints 34 @ 20 Green Bay Packers

Jacksonville Jaguars @ Indianapolis Colts
Colts’ første divisionsopgør i sæsonen endte med et skuffende nederlag til Titans – nu venter endnu et opgør i AFC South, når Jaguars kommer på besøg i Indianapolis. Jaguars ventes at være uden Leonard Fournette, og det kan være en endnu mere markant svækkelse end det umiddelbart lyder til. Men tør jeg stole på at Colts vinder? Nej. Deres kasteforsvar er forfærdeligt og jeg vil end ikke skyde på at det kan lukke ned for Blake Bortles – og læg dertil, at Jaguars’ forsvar er så stærkt, at Colts næppe får meget ud af kampen. Frank Gore og Marlon Mack har et godt matchup mod Jaguars’ løbeforsvar, men dér stopper det så formentlig også for Colts-offensiven.

Jacksonville Jaguars 20 @ 10 Indianapolis Colts

Arizona Cardinals @ Los Angeles Rams (@ Twickenham, London) (TV3 Sport 1)
West Coast goes to London. Det er sjældent en god nyhed for Rams og Cardinals, når de skal spille i en tidlig kamp, da det vil inkludere en tur på tværs af landet til en udekamp – nu går turen så i stedet til London. Det er første gang Cardinals tager turen på tværs af Atlanten, mens Rams skal i aktion foran det britiske publikum for tredje gang – og håber at tredje gang er lykkens gang. Cardinals overraskede positivt mod Bucs i sidste uge – ikke mindst Adrian Petersons spil var meget bedre end ventet. Rams’ løbeforsvar er et indbydende matchup for All-Day, og kasteforsvaret har også haltet gevaldigt i løbet af året så der er generelt pæne muligheder for at Cardinals kan få sat point på tavlen. Til gengæld bør Rams heller ikke være bange for ikke at kunne score point mod et forsvar, der tillod Ryan Fitzpatrick at føre Bucs til 33 point i sidste uge. Rams’ angreb har ikke været helt så stærkt i de seneste uger som det var først på sæsonen, men jeg tror de kan gøre nok til at tage sejren. Der er absolut potentiale for en underholdende London-kamp i denne uge.

Arizona Cardinals 24 @ 31 Los Angeles Rams

New York Jets @ Miami Dolphins
Jets kan være uden Muhammed Wilkerson når de skal forsøge at komme tilbage på den rigtige side af .500 mod et Dolphins-hold, der skal forsøge at holde sig på den rigtige side af .500, og bygge ovenpå comebacksejren over Falcons. Dolphins har fordelen af hjemmebane – selvom der ikke har været meget fordel på dén front i nyere tid; siden 2012 er Jets 4-1 i Miami – tabte dog sidste års møde med 23-27 – og går vi helt tilbage til 2006 er de 8-3 når de gæster Dolphins. Jeg har ikke ret stor lyst til at vælge nogle af disse hold, men jeg har for tiden mindst tiltro til Dolphins, så selvom de har hjemmebane, går jeg med Jets.

New York Jets 17 @ 14 Miami Dolphins

Baltimore Ravens @ Minnesota Vikings
Ravens ville det tilsyneladende mindst i sidste uges nederlag til Bears. Bears gjorde alt hvad de kunne for ikke at vinde, men Ravens fandt alligevel en måde at tabe på i overtid. Vikings fik en vigtig sejr over Packers og står med Aaron Rodgers’ skade pludselig som den umiddelbare favorit i divisionen. Trods en fortsat svækket offensiv – Stefon Diggs er ude igen – bør de være stærke nok på forsvaret til at angrebet ikke behøver gøre det store i denne kamp for at sikre sejren.

Baltimore Ravens 9 @ 21 Minnesota Vikings

De sene søndagskampe:
Kl. 22.05:
Dallas Cowboys @ San Francisco 49ers
C.J. Beathard-æraen – som næppe varer mere end denne sæson ud – står for døren i San Francisco. Med Brian Hoyer bænket er tiden kommet til at få set tredjerundevalget an i en starterrolle, og han får en på papiret overkommelig første kamp i et matchup med et Cowboys-forsvar, der ikke er voldsomt skræmmende. Det mest udfordrende kan blive at følge med Cowboys’ angreb på pointtavlen. 49ers har tabt fem tætte kampe på stribe med samlet 13 point, men en svækket defensiv front kan komme til at koste – omvendt kan en opgradering på quarterback føre overraskelser med sig, hvis resten af holdet kan levere det samme spil. Jeg vil ikke afvise at 49ers kan hente sejren, men jeg kommer ikke til at skyde på det – dertil er Cowboys’ angreb på papiret for stærkt.

Dallas Cowboys 27 @ 20 San Francisco 49ers

Kl. 22.25:
Cincinnati Bengals @ Pittsburgh Steelers
Efter en elendige præstation mod Jaguars, kom Steelers tilbate på sporet med den fine sejr over Chiefs. Bengals har haft to ugers forberedelse til opgøret efter sejren over Bills i Week 5, og vil med en sejr komme tilbage på .500, blot én sejr fra føringen i divisionen. Historikken taler dog imod Bengals – Steelers har vundet syv af de seneste otte og 12 af de seneste 15 indbyrdes møder. Bengals har dog været konkurrencedygtige i Pittsburgh og har hentet en sejr i to af de seneste fem kampe hos Steelers. De tre seneste opgør er afgjort indenfor én scoring, og jeg hælder mod at det også bliver tilfældet denne gang. Jeg tror Steelers har den lille mentale fordel i disse kampe, der gør at de tager sejren, men vil bestemt ikke afvise en sejr til Bengals.

Cincinnati Bengals 17 @ 20 Pittsburgh Steelers

Denver Broncos @ Los Angeles Chargers (3+)
Chargers har vundet to på stribe og har mod al umiddelbar logik, med tanke på deres 0-4-start, fået bragt sig selv i en position, hvor de kan komme i spil til slutspilspladser. Det kræver dog en sejr mod Broncos, der skuffede fælt mod Giants i sidste uge, og står foran den første af tre udekampe på stribe – og har tabt deres ene kamp udenfor Denver i år. Broncos må undvære Emmanuel Sanders, men kan omvendt finde trøst i at de historisk har haft et godt tag på Chargers – de har vundet ti af de seneste tolv indbyrdes opgør, herunder fem af seks hos Chargers; det ene nederlag kom sidste år. Chargers har ikke haft megen hjemmebanefordel i Los Angeles, og får det næppe i år. Deres spil har dog været klart bedre de seneste par kampe, og mens deres løbeforsvar er en bekymring, har de umiddelbart pæne kort på hånden i jagten på en sejr. Broncos er smalle favoritter og jeg forventer også at de tager sejren, som de gjorde det i Week 1 – jeg kan bare ikke slippe fornemmelsen af at Chargers finder en måde at vinde på (så afvent nu, at de på opfindsom vis smider det hele i sidste sekund).

Denver Broncos 17 @ 24 Los Angeles Chargers

Seattle Seahawks @ New York Giants
Mod al logik hentede et stærkt svækket Giants-hold sejren i Denver i søndags, og nu ser de ud til at kunne få Sterling Shepard tilbage fra skade, og derigennem hjælpe kasteangrebet en smule. Er det nok til at kunne få skovlen under et Seahawks-mandskab, der har haft to ugers forberedelse siden sejren over Rams? Nej.

Seattle Seahawks 27 @ 10 New York Giants

Sunday Night Football – kl. 2.30:
Atlanta Falcons @ New England Patriots (3+)
Super Bowl-rematch. Falcons er i deres seneste tolv kampe 0-3 mod AFC East-mandskaber – og 9-0 mod resten af ligaen. Desværre for dem er Patriots altså et AFC East-hold. Og var holdet de mødte i Super Bowl. Patriots er svækket til opgøret med skader i deres secondary, men er Falcons-angrebet godt nok kørende til at de kan udnytte det? Jeg kunne godt se Matt Ryan og co. være ekstra motiverede for at få rettet op på Super Bowl-floppet, og det burde være muligt at sætte point på tavlen mod Patriots’ forsvar, selvom det har vist bedre spil i de seneste kampe. Patriots er blot 1-2 på hjemmebane i år og har tilladt 42, 33 og 33 point i deres tre kampe i Foxborough. Men går jeg mod Patriots? Nej. Jeg stoler ikke nok på Falcons i øjeblikket, og når de på hjemmebane kan smide 17-0 mod Dolphins, hvad kan Tom Brady og co. så ikke gøre? Motivation skal aldrig undervurderes, og hævntørsten kan sagtens vise sig at få Falcons til at levere en god kamp på begge sider af bolden – men trods 1-2 hjemme, skal jeg have mere tungtvejende argumenter (og/eller bere fornemmelse) for at gå imod Patriots.

Atlanta Falcons 31 @ 38 New England Patriots

Monday Night Football – kl. 2.30:
Washington Redskins @ Philadelphia Eagles (TV3 Sport 1)
Med Chiefs’ to nederlag på stribe, er Redskins nu indehaver af NFLs bedste record, og de vil med en sejr i dette opgør kunne lægge afgørende afstand til resten af divisionen – en sejr her vil bringe dem tre sejre foran Redskins (og Cowboys vil i bedste fald have samme record som Redskins), og mens det ikke lukker divisionen, vil det være særdeles svært at hente. Eagles’ spil har dog også været stærkt i den seneste tid, og selvom Redskins også har gjort det pænt – bortset fra at de lod 49ers komme faretruende tæt på sejren i sidste uge – er jeg ikke klar til at spå dem til at tage til Philadelphia og vinde. Eagles vandt da holdene mødtes i Week 1, og brød med den sejr en stime på fem nederlag på stribe til Redskins. Nu kan de starte deres egen stime med to sejre på stribe.

Washington Redskins 23 @ 27 Philadelphia Eagles

611 total views, 1 views today

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top