You are here
Home > NFL

Huddle Up-takt, Week 5: New England Patriots @ Tampa Bay Buccaneers

Thursday Night Football – kl. 2.30:
New England Patriots @ Tampa Bay Buccaneers (3+)
Patriots’ forsvar har været noget nær historisk ringe i sæsonens første fire uger. Fraværet af et pass rush er en bekymring, men det er opdækningen, der for alvor har svigtet – ukarakteristiske mentale blundere i opdækningen har efterladt modstandere helt fri til lette, store spil, og for sæsonen har holdet tilladt over 30 point i tre kampe, alle på hjemmebane, hvoraf to er blevet tabt, og den sidste kun vundet efter et stærkt sidste drive af angrebet. De forsvarende mestre – og forhåndsfavoritterne til at genvinde titlen – har ikke været i nærheden af at leve op til forventningerne hidtil. Offensivt har det set ganske fint ud – nummer ét i yards, nummer to i point – men når forsvaret samtidig er klart sidst i tilladte yards (242 flere end Colts), og næstsidst i tilladte point, bliver det velkørende angreb overskygget.

Siden Bucs åbnede sæsonen med en ufrivillig bye week, har de fået lagt en særdeles svingende indsats for dagen. En klar sejr over Bears blev fulgt op af et grimt nederlag til Bucs og senest en snæver sejr over sejrsløse Giants, efterlader klare spørgsmålstegn om hvor holdet egentlig står på dette tidspunkt i sæsonen. Potentialet på angrebet er tydeligt – og med running back Doug Martin tilbage fra karantæne til denne kamp, bør den enhed på papiret kun stå stærkere – men har været noget op og ned. Forsvaret er dog ramt af flere skader, og må atter undvære linebackers Lavonte David og Kwon Alexander, samt safety T.J. Ward. Det er tre af de største defensive profiler, og giver ikke umiddelbart anledning til at forvente at Bucs får stor succes med at lukke ned for Patriots’ angreb, selv med Rob Gronkowski formentlig kun i en begrænset rolle grundet en skade.

Bill Belichick og Patriots har ikke for vane at tale i flertal, når de snakker om antallet af kampe, der er gået siden deres seneste sejr, og mon ikke cheftræneren har fået talt dunder ovenpå de seneste ugers elendige defensive præstationer, så de kan undgå at falde til 2-3? Det er i hvert fald hvad jeg satser på – jeg har svært ved at se Bucs stoppe Patriots’ angreb, og selvom Patriots’ forsvar har set forfærdeligt ud, er jeg ikke overbevist om, at Bucs kan følge med. Men jeg tør bestemt ikke afvise det.

New England Patriots 34 @ 24 Tampa Bay Buccaneers

399 total views, 1 views today

Skriv et svar

Top