You are here
Home > NFL

Huddle Up-takt, Week 4: Chicago Bears @ Green Bay Packers

Thursday Night Football – kl. 2.30:
Chicago Bears @ Green Bay Packers (3+)
Bears fik sæsonens første sejr, da Steelers – to the surprise of basically no one – leverede en skuffende indsats på udebane mod et hold langt under deres niveau. Nu skal de så forsøge at følge op på sejren på udebane i Green Bay mod et Packers-hold, der måtte ud i overtid for at slå sejrsløse Bengals.

Ude og hjemme har i de få kampe vi indtil nu i år har set med Bears, været som nat og dag. De har leveret to fine indsatser foran hjemmepublikummet mod formodede slutspilshold – Falcons og Steelers – og var chanceløse i deres ene udekamp, da de kollektivt jokkede i spinaten hos Buccaneers i Week 2. Niveauet i dén kamp skal ikke bruges som grundlag for at vurdere, hvor Bears står, men det er dog stadig svært at tro, at de kan tage til Lambeau Field og hente en sejr. Bears er blot 3-13 mod Packers siden 2009, men har dog hentet to af de sejre i Green Bay, herunder den ene i en torsdagskamp (i den anden kamp blev Aaron Rodgers skadet i første quarter).

Primetime har ikke været Packers’ allerbedste ven over de seneste år – de er relativt beskedne 14-11 i Primetime-kampe siden 2012, mens Bears er 11-10 i disse kampe i samme periode. Packers er dog 9-3 på hjemmebane i kampene, så det er ikke hér, de for alvor har været udfordret. Bears er 7-6 på udebane i deres Primetime-kampe i perioden.

Packers ser ud til at få Randall Cobb tilbage til angrebet i dette opgør, og med Josh Sitton tvivlsom for Bears, har Packers også en fordel på skadesfronten. Overraskelser skal aldrig afvises i divisionsopgør, men umiddelbart ligger denne ganske klart til Packers.

Chicago Bears 17 @ 27 Green Bay Packers

404 total views, 1 views today

Skriv et svar

Top