You are here
Home > Podcasts

Huddle Up DK Podcast #57 – Er løbet kørt?

Colin Kaepernick er udnævnt til ny starter hos 49ers. Vi ser nærmere på dette skifte på quarterbackpositionen, vender nogle af de andre nyheder, og tager et kig på 1-win holdene og vurderer om nogle af dem har en mulighed for at få vendt sæsonen og nå slutspillet. Notre Dame-quarterback DeShone Kizer nævnes som et muligt højt valg i 2017-draften – vi har kastet os over hans tape og byder ind med vores tanker om ham.

Programoversigt:
1.40: Colin Kaepernick udnævnt som starter hos San Francisco 49ers. Ændrer det noget for 49ers’ chancer i år?
11.50: Philadelphia Eagles’ right tackle Lane Johnson har fået sin appel afvist og påbegynder nu 10 spilledages karantæne. Den femterundevalgte rookie Halapoulivaati Vaitai overtager på positionen. Vi ser nærmere på rookien.
16.35: Washington Redskins’ tight end Jordan Reed har muligvis pådraget sig sin fjerde hjernerystelse i sin NFL-karriere.
23.45: Arizona Cardinals har fået quarterback Carson Palmer clearet efter den karantæne, der holdt ham ude i sidste uges kamp mod 49ers.
32.55: Carolina Panthers er 1-4, og står foran en nøglekamp mod New Orleans Saints. De ser dog ud til at få de to vigtige offensive spillere, quarterback Cam Newton og running back Jonathan Stewart, klar til kampen.

42.30: Otte hold står efter fem runder med blot én sejr (to af dem dog kun for fire kampe). Vi ser nogle af holdene og vurderer om der kan være ét af holdene der får vendt sæsonen og henter et wild card.

1.15.20: Vi ser frem mod nogle af de mest spændende kampe i Week 6 – Falcons @ Seahawks, Cowboys @ Packers og Bengals @ Patriots

1.40.20: Vi retter atter blikket mod 2017-draften, hvor vi denne gang ser nærmere på Notre Dames quarterback DeShone Kizer. Kizer har trukket en masse hype i den seneste tid og nævnes som et potentielt højt valg, men er det berettiget? Vi ser nærmere på hans styrker og svagheder.

687 total views, 2 views today

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top