You are here
Home > NFL

Huddle Up-takt – Week 4

London Calling – kl. 15.30
Indianapolis Colts @ Jacksonville Jaguars (@ Wembley Stadium – TV3 Sport 1)
Jaguars leverede sin vel nok bedste kamp under Gus Bradley, da disse hold tørnede sammen i december sidste år – 51-16 vandt Jaguars på hjemmebane i den eneste sejr holdet hentede i de sidste seks kampe af 2015-sæsonen. Sejren blev sikret i anden halvleg, efter Colts gik til pause foran 13-9. Tre touchdownkast fra Blake Bortles, et punt return-touchdown og to rushing touchdowns leverede Jaguars i anden halvleg på vej mod de 51 point, der er en klubrekord i den femtestørste sejr i holdets historie. Små ti måneder senere er Jaguars tilbage på velkendt territorium – ikke bare fordi de for fjerde år i træk spiller “hjemmekamp” på Wembley, men også fordi de, nok engang, har åbnet en sæson med elendigt spil og nederlag på stribe. Holdet er i sin fjerde sæson under Gus Bradley og har blot én gang i de sæsoner formået at vinde en kamp i løbet af de første seks runder af en sæson. Presset på Bradley for at få holdet til at spille op til sit talent må efterhånden være stort, og spørgsmålet er om et nederlag i London vil betyde at vi for tredje sæson på stribe vil se en træner blive fyret efter at have tabt i London (Dennis Allen i 2014 og Joe Philbin sidste år).

Bradleys første sæson blev lagt ud med en 0-8-record, i 2014 var Jaguars 1-7 midtvejs gennem sæsonen og sidste år stod de med en 2-6-record efter otte kampe. Et nederlag til Colts vil på 28 kampe første halvsæson give Jaguars en elendig 3-25-record, og – divisionens spørgsmålstegn til trods – i praksis slukke Jaguars’ slutspilshåb på et tidspunkt, hvor sæsonen knapt er kommet i gang.

Det er dog ikke kun Gus Bradley, der er under pres. Colts åbnede for tredje gang i Chuck Paganos fem sæsoner i klubben året med to nederlag, og efter Pagano og general manager Ryan Grigson noget overraskende fik forlænget deres ophold i klubben ovenpå den skuffende 2015-sæson må kravet for, at Pagano ikke ryger ud efter sæsonen være, at holdet vender tilbage til slutspillet. Trods usikkerhederne omkring Texans efter J.J. Watts sæsonafsluttende skade vil et nederlag hér besværliggøre den mission for Colts, og mens jeg ikke tror en Pagano-fyring kommer på tale før løbet er kørt for sæsonen, så skal det ikke udelukkes at, et nederlag på linje med dét i sidste sæson kan få Jim Irsay til at trække stikket.

Mens Jaguars har prøvet turen til London flere gange, er det første besøg for Colts. Offensive line-coach Joe Philbin, der tog turen over Atlanten med Dolphins sidste år, har dog ganske givet været nyttig i forberedelserne til turen. Colts står dog også foran at blive det første hold, der ikke går på bye week efter en tur til London, men vigtigheden af denne kamp bør sikre at det ikke bliver en distraktion.

Men hvem vinder så kampen? Efter sejren over Chargers i sidste uge må Colts nok påtage sig favoritværdigheden. Colts har i to af tre kampe leveret solidt offensivt spil, har så småt fået gang i noget der minder om et løbeangreb, og mens forsvaret var helt til hundene i ikke mindst nederlaget til Lions i første runde, har der også været lidt fremskridt at spore. Man skal bestemt ikke overreagere på at forsvaret leverede en anstændig kamp mod Chargers, for der er stadig mange spørgsmålstegn, men tre takeaways og et par sacks – begge af Erik Walden – var bedre end i de første to kampe. Vontae Davis gjorde comeback, og mens forsvaret stadig er ramt af fravær og kæmper med at holde niveau, står det ikke helt så slemt til som i sæsonpremieren. Mod et Jaguars-angreb, hvor Blake Bortles i de seneste uger har spillet forfærdeligt, er der potentiale for takeaways. Risikoen for at Bortles får bolden i hænderne på Allen Robinson og co. og skaber ravage den vej igennem, er der også ganske reel, og Bortles’ elendige spil til trods hev Robinson to touchdowns ind mod Ravens i søndags, og er ikke uden chancer for at gentage det mod Colts’ secondary. Jaguars’ løbeangreb har snittet sølle 2,8 yards pr. carry, næstdårligst i ligaen, og er bestemt ikke garanteret en stor dag mod Colts’ forsvar, der lukkede ganske effektivt ned for Chargers-løbeangrebet i søndags (tillod dog et touchdown), og har vist lidt fremskridt siden Lions maltrakterede enheden i premieren. Colts’ defensiv har kæmpet med at dæmme op for tight ends, men med Julius Thomas dømt ude med en skade, er det tvivlsomt om Jaguars har en mand, der kan udnytte den svaghed.

Jaguars’ forsvar har alverdens potentiale og gav også prøver på det mod Ravens i søndags. Hvis Andrew Luck rammer en af sine bedre dage, er det dog svært at se Jags dæmme op for ham og T.Y. Hilton, og samtidig er Frank Gores matchup også på papiret ganske fint. Ravens blot holdt til ét touchdown i søndags – løbet ind af Joe Flacco – og vandt i kraft af fire field goals, trods Blake Bortles’ tre turnovers. Kan Bortles skære ned på fejlene, kan Jaguars sagtens tage denne – og rammer Luck ikke dagen har vi set rigelig med gange hvor galt det kan gå for Colts.

Jeg er så småt nået til punktet, hvor jeg vil se Jaguars vinde, før jeg tror på, at de ikke finder en måde at tabe på, så selvom jeg på ingen måde er overbevist om Colts-sejren, bliver det mit bud.

Indianapolis Colts 31 @ 24 Jacksonville Jaguars

De tidlige søndagskampe  kl. 19.00:
Carolina Panthers @ Altanta Falcons (TV3 Sport 1)
Efter et AFC South-opgør i London, er søndagens anden TV-kamp et divisionsopgør i NFC South, når Panthers skal forsøge at revanchere det ene nederlag, de fik i den regulære sæson sidste år. Falcons har i Matt Ryan en af få – måske i virkeligheden den eneste – quarterback, der har leveret tre gode, stabile præstationer i denne sæson, men efter kampe mod Bucs, Raiders og Saints, venter der en helt anden test, når modstanderen er Panthers. Der kan kastes mod gæsternes secondary og Julio Jones kan stå foran endnu en stor kamp, men Panthers’ defensiv aftvinger stadig respekt, og løbeangrebet kan få svære betingelser, mens beskyttelsen af Ryan også bliver udsat. Falcons’ forsvar har tilladt mindst 28 point i alle tre kampe i år, og Panthers viste mod 49ers at de på dagen fortsat kan sætte masser af point på tavlen. Panthers er dog atter uden Jonathan Stewart, og også left tackle Michael Oher er dømt ude til kampen. Et nederlag hér vil sende Panthers på 1-3, to sejre (og en midlertidig tiebreaker) bag Falcons, så der er pres på Ron Riveras mandskab. Divisionsopgør er altid en underlig størrelse, så mens det ligner en kamp med mulighed for masser af point, skal en lavtscorende kamp, ligesom Falcons’ 20-13-sejr sidste år, ikke afvises. Jeg går dog med en højtscorende affære og satser på, at Panthers kommer tilbage på sporet.

Carolina Panthers 30 @ 24 Atlanta Falcons

Oakland Raiders @ Baltimore Ravens
Kønt har det bestemt ikke været hele vejen, men Ravens har fundet vej til 3-0, mens Raiders er på 2-1 efter to sejre på udebane – og et nederlag i den enlige hjemmekamp. Begge de to kampe har været tidlige kampe langt østpå, men dog “kun” to tidszoner væk. Denne gang skal Raiders tre tidszoner hjemmefra og op mod et hold, der trods alt er stærkere end både Saints og Titans. Raiders’ defensiv har haft det svært, ikke mindst mod løbet, men man kan stille spørgsmålstegn ved, om Ravens har løbeangrebet til at udnytte det (3,3 yards pr. carry, 1 touchdown på jorden – løbet ind af Joe Flacco). Raiders’ kasteangreb har vist lovende ting, og Ravens’ kasteforsvar er på papiret ikke voldsomt imponerende, men enheden har ikke desto mindre samlet fem interceptions sammen i de seneste to kampe. Derek Carr og Amari Cooper bør kunne skabe noget ravage, men jeg er ikke overbevist om, at det er nok på udebane, og Raiders har divisionsrivaler i vente i back-to-back-kampe efter dette opgør, hvilket kan give en lille fordel til Ravens.

Oakland Raiders 16 @ 24 Baltimore Ravens

Detroit Lions @ Chicago Bears
Lions’ forsvar blev for anden gang på tre kampe kastet i sænk, da Aaron Rodgers og Packers i søndags satte 31 point på tavlen i første halvleg mod en defensiv, der var aldeles chanceløs. Offensivt kom Lions bedre i gang som kampen skred frem, ikke mindst med en stærk kamp Marvin Jones, men det var ikke nok, og spørgsmålet er, hvor meget der var godt spil af Lions-angrebet og hvor meget der var et i forvejen skadesramt Packers-forsvar, der slappede lidt af. Mod Bears bør Lions dog ikke kæmpe alt for meget med at komme i gang. 447 yards tillod Bears mod Cowboys i søndags, og i back-to-back-kampe mod rookiequarterbacks har forsvaret tilladt samlet 60 point. Jay Cutler sidder atter over, og mens Lions-forsvaret på papiret kan få det svært med Alshon Jeffery, og også kan risikere at blive løbet over af rookie Jordan Howard, er min tiltro til Bears’ defensiv endnu mindre. Tiden kan være kommet for Lions til at slippe undrafted rookie Dwayne Washington løs på jorden mod et forsvar, der nok kun har tilladt 4,0 yards pr. carry, men til gengæld har set en modstander løbe i end zone fem gange. Og skulle Lions kæmpe på jorden, er der også bekymringer nok omkring Bears’ kasteforsvar. Kampen spilles i Chicago og det er et divisionsopgør, så udeluk intet. Men forvent en Lions-sejr.

Detroit Lions 34 @ 17 Chicago Bears

Tennessee Titans @ Houston Texans
Endnu et divisionsopgør i AFC South, når Texans skal forsøge at fastholde (eller, hvis Colts taber til Jaguars, udbygge) føringen i divisionen. Med J.J. Watt ude kan vi få svar på, i hvor høj grad forsvarets øvrige profiler har nydt godt af Watt, eller om de også kan holde et højt niveau uden ham til at tage opmærksomhed fra modstanderne. Clowney, Mercilus og co. skal i første omgang op imod et Titans-angreb, hvor begge startende tackles, Taylor Lewan og rookie Jack Conklin, har holdt Marcus Mariota fri af såvel sacks som hits i de første tre kampe. Texans har haft overtaget de seneste sæsoner og er 7-1 indbyrdes siden 2012, herunder 4-0 på hjemmebane, hvor kun én af kampene overhovedet har været tæt (30-24-overtidssejr i 2013). Texans har haft ekstra forberedelsestid til kampen – hvilket kan have været nødvendigt ovenpå den horrible offensive indsats mod Patriots – og mens angrebet næppe kan sætte mange point på tavlen mod et Titans-forsvar, der kun tillader 19 point pr. kamp, og har fået 15 af 57 point scoret imod sig med angrebet på banen (en safety, to touchdowns og ét ekstra point). Titans’ angreb har dog også haft rigeligt svært ved selv at score og rangerer næstsidst i ligaen med 14 point pr. kamp. Senest kunne de blot få ti point på tavlen på hjemmebane mod et Raiders-forsvar, der ikke just har vist storspil i de første uger. Jeg tror, at Texans får problemer uden Watt på den lange bane, men de bør vinde hér.

Tennessee Titans 7 @ 17 Houston Texans

Buffalo Bills @ New England Patriots
Også i AFC East er der et divisionsopgør på programmet, når Patriots skal forsøge at give det bedst mulige afsæt til Tom Bradys comeback i næste uge ved at åbne sæsonen 4-0 og være (mindst) to kampe foran resten af divisionen (tre foran alle, hvis Jets taber til Seahawks). Jimmy Garoppolo ventes tilbage under center efter at have siddet over i sidste uges imponerende sejr over Texans. Bills rejste sig flot mod Cardinals ovenpå den svage kamp mod Jets, og vi ved, at Rex Ryan har for vane at få sit mandskab motiveret til en kamp mod Patriots – typisk er det dog hjemmekampene hans hold præsterer bedst i. Chancen for at slå Patriots må dog alt andet lige være bedre, når det er Garoppolo, der er under center. Bills må klare sig uden Sammy Watkins, der er sendt på injured reserve, så presset er på LeSean McCoy, der dog også kan finde succes mod et Patriots-forsvar, der har tilladt 4,4 yards pr. carry. For Patriots har LeGarrette Blount været en nøglebrik i 3-0-starten, men han skal op mod et Bills-forsvar, der har holdt modstanderne til 3,4 yards pr. carry – men til gengæld har tilladt fem touchdowns på jorden, herunder tre til Matt Forté i Jets-nederlaget. Skal Patriots vippes af pinden i AFC East, kræver det næsten en sejr til Bills i denne uge, og mens jeg ikke vil afvise det – slet ikke når Garoppolo næppe er på 100% – så går jeg ikke igen mod Belichick på hjemmebane, medmindre jeg virkelig har en stærk fornemmelse og/eller gode argumenter for det. Det har jeg ikke med Bills.

Buffalo Bills 13 @ 24 New England Patriots

Seattle Seahawks @ New York Jets
Ovenpå den offensive fiasko mod Chiefs i sidste uge bliver det ikke meget lettere for Ryan Fitzpatrick og Jets-angrebet i denne uge, når Seahawks’ stærke defensiv kommer på besøg. Kun Eagles har tilladt færre point end Seahawks i de første tre uger, og med Eric Decker ude er gruppen af pass catchers noget decimeret med ekstra pres på Brandon Marshall. Fitzpatrick bør undgå en gentagelse af sine seks interceptions, men det er svært at se Jets sætte masser af point på tavlen, så presset er på forsvaret for at holde Seahawks’ angreb i skak. En tidlig kamp på østkysten med Russell Wilson kæmpende med skader i begge ben mod et forsvar, der styres af Todd Bowles, der efter sin tid hos Cardinals har et godt kendskab til Seahawks’ angreb, taler heller ikke for at Seahawks vil sætte et væld af point på tavlen. En genfødt Christine Michael kan dog blive afgørende, selv i et så svært matchup som dette mod en Jets-defensiv, der blot tillader 3,3 yards pr. carry. I en på papiret lavtscorende affære vil evnen til at undgå turnovers formentlig blive afgørende, og mens Seahawks har fem turnovers og blot én takeaway, har jeg mere tiltro til, at de på dagen kan undgå fejl, end jeg har til Jets, der havde hele otte turnovers mod Chiefs, men til gengæld har én takeaway i hver kamp.

Seattle Seahawks 13 @ 3 New York Jets

Cleveland Browns @ Washington Redskins
Redskins fik gang i offensiven og fik sæsonens første sejr, da de gæstede Giants i søndags, mens Browns for anden uge i træk leverede en solid præstation, men alligevel måtte se sig slået, denne gang ovenpå tre brændt field goals, der var med til at sende kampen i overtid, hvor Dolphins slog til og sejrede. Cody Kessler leverede en overraskende solid indsats i sin NFL-debut og Terrelle Pryor blev involveret på alverdens forskellige måder og vil næppe blive skygget af Josh Norman i denne kamp. Redskins’ forsvar rangerer som ligaens dårligste med 2,97 tilladte point pr. drive, mens løbeforsvaret har tilladt syv touchdowns (flest i ligaen) og 4,6 yards pr. carry. Det giver gode betingelser til Isaiah Crowell, der har snittet over 5 yards pr. løb i alle tre kampe hidtil, mens også både Duke Johnson og Pryor kan bidrage på jorden. Med Bashaud Breeland ude kan også kasteforsvaret få det svært. Kirk Cousins viste fremskridt mod Giants og har et ganske indbydende matchup mod Browns’ secondary. På hjemmebane bør Redskins vise sig stærkest og spørgsmålet er, om Browns har dét, der skal til for at rejse sig fra sidste uges skuffelse. Man kan hælde mod at tro på det, da de trods alt kom godt igen ovenpå nederlaget til Ravens, men selv hvis de kommer stærkt igen, er det langt fra sikkert, at det er nok til at vinde. Selv mod hold af tvivlsom kvalitet.

Cleveland Browns 17 @ 27 Washington Redskins

De sene kampe
Kl. 22.05:
Denver Broncos @ Tampa Bay Buccaneers
En flot kamp i første runde mod Falcons gav forhåbninger om en god sæson i Tampa, men to skuffende præstationer på stribe, har dæmpet forventningerne gevaldigt. Forsvaret rangerer sidst i ligaen med næsten 34 tilladte point i snit, og tillod senest Rams – Rams! – at score 37 point. Angrebet har vist godt spil i to af tre kampe, men blev lukket helt ned, da de gæstede Cardinals i anden runde. Det bliver heller ikke let at finde succes mod Broncos’ velspillende defensiv, der har fremtvunget fem turnovers i de første tre kampe, og kan stå klar til at gribe de chancer Jameis Winston måtte give dem. Løbeangrebet med Charles Sims kan blive nøglen mod et forsvar, der har tilladt hele 4,7 yards pr. carry hidtil i sæsonen og havde svært ved at dæmme op for Jeremy Hill i sidste uge. Trevor Siemian blev sluppet løs for Broncos mod Bengals’ defensiv i søndags og kastede fire touchdowns. Hér venter et svagere forsvar, og mens det er meget at forvente en gentagelse, har Emmanuel Sanders og Demaryius Thomas gode matchups, og det bør være muligt at finde succes gennem luften. Bucs’ løbeforsvar har holdt modstanderne til 3,5 yards pr. carry hidtil i år, så C.J. Anderson kan potentielt få endnu en svær kamp hér efter at være blevet holdt nede af Bengals’ defensiv i sidste uge. Bucs har det offensive potentiale til at hente sejren, men jeg har mere tiltro til Broncos’ forsvars evne til at levere de nødvendige store spil, der skal til for at vinde.

Denver Broncos 27 @ 16 Tampa Bay Buccaneers

Kl. 22.25:
Los Angeles Rams @ Arizona Cardinals
Ugen efter en overbevisende sejr over Buccaneers leverede Cardinals én af sine dårligste præstationer under Bruce Arians, da holdet tabte 18-33 i Buffalo i søndags. Det har sendt de forsvarende NFC West-mestre på 1-2, og sætter dem under pres inden mødet med Rams, der efter sin horrible sæsonåbner har vundet to på stribe og deler føringen i divisionen. Rams under Jeff Fisher er aldrig en let opgave for divisionsrivalerne, men på hjemmebane bør Cardinals kunne rejse sig ovenpå sidste uges svage indsats. David Johnson er velspillende og trods et svært matchup mod Rams’ løbeforsvar, bør han kunne få en god dag med bidrag både på jorden og som pass catcher. Carson Palmer kaster næppe fire interceptions igen, og der er pæne muligheder for at flytte bolden gennem luften på Rams’ defensiv, som Jameis Winston og Bucs-angrebet viste i sidste uge. Rams fik sæsonens første touchdowns mod Buccaneers’ forsvar, men kommer på en meget sværere opgave mod Cardinals’ defensiv, der ganske givet vil revanchere sidste uges præstation. Cardinals er 4-2 mod Rams under Bruce Arians og tre af sejrene har været på mindst tre scoringer. Én kamp om året skal nok blive tæt, men det er nok mere oplagt at forvente at det bliver det omvendte møde.

Los Angeles Rams 10 @ 27 Arizona Cardinals

New Orleans Saints @ San Diego Chargers (3+)
For andet år i træk har Saints åbnet sæsonen 0-3, og nu går turen så på tværs af landet til et besøg hos Chargers, der trods en 1-2-record let kunne have været 3-0. Begge nederlag, 27-33 efter overtid ude mod Chiefs og senest 22-26 ude mod Colts, har været tætte nederlag, hvor Chargers havde føringen ved two-minute warning, og sejren var en klar af slagsen mod Jaguars. Angrebet er svækket af fraværene af Danny Woodhead og Keenan Allen, men har ikke desto mindre et godt matchup mod et Saints-forsvar, der er ramt af skader på cornerback og har tilladt næstflest point af alle hold i ligaen på trods af, at de holdt Giants til 16 for to uger siden. Saints’ angreb kan når som helst skovle point sammen og Chargers’ defensiv ligner ikke en enhed, der for alvor kan dæmme op for Brees og co., så det lugter i høj grad af endnu en højtscorende affære, ligesom de to foregående møder mellem Brees og manden, der afløste ham hos Chargers, har været det. Philip Rivers og Chargers har tabt begge møder med Brees og Saints – 32-37 i London i 2008, 24-31 i New Orleans i 2012. Det kan meget vel blive et tredje nederlag, men tredje gang bør være lykkens gang for Rivers.

New Orleans Saints 30 @ 37 San Diego Chargers

Dallas Cowboys @ San Francisco 49ers
Trods et shutout af Rams i første runde, rangerer 49ers blot som det 23. bedste forsvar målt på tilladte point, efter at have tilladt 46 point til Panthers og 37 til Seahawks i de seneste to kampe, der begge er blevet tabt på udebane. Nu er 49ers tilbage i San Francisco, og får besøg af et Cowboys-hold, der nok har vundet to på stribe ovenpå det tætte nederlag til Giants i første runde, men vil være uden Dez Bryant til denne kamp. Det svækker kasteangrebet kraftigt at skulle undvære Bryant, og hvis ikke 49ers har grund til for alvor at respektere Dak Prescott og kastespillet, øger det i dén grad presset på Ezekiel Elliott mod et forsvar, der har tilladt 4,0 yards pr. carry, men kun to touchdowns på jorden. 49ers har noteret hele otte takeaways i de første tre kampe, tredjeflest i ligaen, og har et stærkt front-seven, der på dagen kan volde Cowboys’ linje problemer. Cowboys’ forsvar har holdt modstanderne til 20 point i snit hidtil, noget bedre end man umiddelbart ville have ventet – de har dog ikke stået overfor et virkelig godt angreb endnu. Det gør de dog heller ikke denne gang, så det skulle være muligt nok engang at holde nogenlunde stand. Spørgsmålet er så bare, hvem der kan holde modstanderne bedst i skak hér. Uden Bryant og på udebane, kan det blive svært for Cowboys, selvom de nok bør have en lille favoritværdighed. Jeg stoler ikke på 49ers, men muligheden er der i denne kamp, og Chip Kelly kender Cowboys fra sin tid hos Eagles.

Dallas Cowboys 13 @ 17 San Francisco 49ers

Sunday Night Football – kl. 2.30:
Kansas City Chiefs @ Pittsburgh Steelers (3+)
Der er dobbelt running back-comeback når både Le’Veon Bell og Jamaal Charles får sæsondebut hér. Mens Bell formentlig er klar til en fuld arbejdsbyrde efter udstået karantæne – om end DeAngelo Williams formentlig har gjort sig fortjent til en ikke ubetydelig rolle som aflastning for Bell – er Charles tilbage fra skade, og vil formentlig få holdt antallet af carries lidt nede, hvorfor Spencer Ware fortsat bør se en del spilletid. Steelers har noget at revanchere ovenpå sidste uges forsmædelige nederlag til Eagles, mens Chiefs efter den skuffende indsats mod Texans fik rejst sig flot og fremtvang hele otte turnovers mod Jets i søndagens sejr (det højeste antal takeaways i en kamp i fire år). Begge hold er 2-1, men i division med et hold der ved indgangen til denne runde er 3-0 (og jeg har spået sejre til begge hold, så 4-0 ved indgangen til denne kamp, hvis mine bud holder stik), så både Chiefs og Steelers spiller for at holde sig til i kampen om deres division og for at have en tiebreakerfordel, hvis det skulle komme så vidt, når slutspilspladserne skal uddeles. Steelers er ramt af et væld af fravær til kampen, men med Bell, Brown og Big Ben er Steelers altid farlige, på trods af at Roethlisbergers seneste to kampe har ladet meget tilbage at ønske. Brown trækker et svært matchup mod én af ligaens pt. bedst spillende cornerbacks, Marcus Peters, der allerede har samlet fire interceptions sammen i denne sæson og har hele 12 af slagsen i 19 kampe i karrieren. Steelers er tilpas godt coachet til, at de bør rejse sig, og mens en god kamp ikke i sig selv er nok til at vinde, så må de være favoritter på hjemmebane.

Kansas City Chiefs 17 @ 20 Pittsburgh Steelers

Monday Night Football – kl. 2.30:
New York Giants @ Minnesota Vikings (TV3 Sport 1)
Der er flere stærke forsvar i ligaen, men dét Vikings’ defensiv leverer i øjeblikket placerer dem i min bog som ligaens bedste. 15 sacks er flest i ligaen og 9 takeaways overgås kun af Chiefs, mens de 40 tilladte point i tre kampe er tredjebedst i ligaen. 25,7% af alle drives mod Vikings ender i en turnover (bedst i ligaen) og kun Eagles’ forsvar kommer af banen uden at have tilladt point på en større procentdel af deres drives end Vikings (80%). Giants’ angreb er ikke en walkover, men efter at have holdt Packers til 14 og Panthers til 10 point i de seneste to kampe, må troen på at enheden kan holdes nede være stor hos Vikings’ defensiv. Vikings’ angreb kommer med flere bekymringer – løbeangrebet har snittet elendige 2,1 yards pr. carry – dårligst i ligaen – og har endnu ikke været i end zone, og ud af 64 scorede point er 21 kommet fra forsvaret eller et punt return. Dét til trods for at Vikings endnu ikke har begået en offensiv turnover og altså har præsteret tre takeaways i hver kamp. Angrebet skal præstere bedre, så presset på forsvaret mindskes, men med bekymringerne på den offensive linje, bliver det næppe overfor denne defensive front, at løbeangrebet kommer i gang, og Sam Bradford får god tid i lommen. Giants’ angreb har endnu ikke klikket 100%, men Odell Beckham, Sterling Shepard og Victor Cruz kan godt volde problemer hvis de, sammen med Eli Manning, rammer dagen. Det er dog meget få angreb, der for alvor finder succes mod Vikings’ defensiv, og Giants’ offensive linje bør få det svært mod Vikings’ pass rush. Samtidig kan Stefon Diggs også give store problemer for Giants’ secondary. Favoritværdigheden tilhører klart Vikings på hjemmebane, og mens min mavefornemmelse omkring kampen ikke er optimal, så går jeg med værterne.

New York Giants 13 @ 20 Minnesota Vikings

928 total views, 1 views today

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top